Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2009

"Τίποτα δεν είναι αληθινό"

Δεν παίρνεις τίποτα πίσω, απ΄όσα μάζευες ολόκληρη ζωή/ Μόνο την αιωνιότητα σ΄έναν ευρύχωρο τάφο/ Εκείνη είπε, Τίποτα δεν είναι αληθινό, όλα επιτρέπονται.

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο/ Ότι αρχίζει σαν φιλί τελειώνει σαν κατάρα/ Αλλά τίποτα δεν είναι αληθινό, εκείνη είπε οτι όλα επιτρέπονται.

Είχε διαμάντια στη γλώσσα της για να μετράει τον χρόνο των αστεριών/ οδηγούσε όλο το πρωί ξεκάρφωτα αμάξια/ Αλλά τίποτα δεν είναι αληθινό, τα πάντα επιτρέπονται.Είχε όλα τα ειδικά εργαλεία για να κρατάει τα πράγματα στη θέση τους/ Λήστεψαν το φως από τα μάτια της εδώ και πολύ καιρό/ Αλλά τίποτα δεν είναι αληθινό, εκείνη μου είπε οτι όλα επιτρέπονται.

Εκείνη παίρνει αδιερεύνητες πόζες με νιχιλιστική γοητεία/ παίρνει τον ύπνο της από ενδοφλέβια σύριγγα/ Εκείνη είπε οτι τίποτα δεν είναι αληθινό, εκείνη είπε οτι όλα επιτρέπονται.

Εκείνη γνέφει στους τάφους, το μάρμαρο είναι κρύο και λευκό/ Τα όνειρά της κυκλώνουν τον ήλιο σαν κομήτες/ Εκείνη είπε οτι τίποτα δεν είναι αληθινό, εκείνη μου είπε οτι όλα επιτρέπονται.

Οι αράχνες (γαλακτώνουν;) τον μηρό της αλλά δεν την σημαδεύουν/ Καθαρίζει το δέρμα της με λέιζερ κρυπτονίου/ Τίποτα δεν είναι αληθινό, όλα επιτρέπονται

Φοράει τόσο ψηλά τακούνια, φοράει τόσο λεπτό φόρεμα/ Τα μάτια της σταματάνε να θρηνούν πριν χαραχτεί το δέρμα της/ Μου λέει οτι τίποτα δεν είναι αληθινό, όλα επιτρέπονται.

Μέχρι να τελειοποιήσουν τις τεχνικές κλωνοποίησης/ Καλά θα κάνετε όλοι σας να θυμάστε οτι είσαστε ολομόναχοι/ Επειδή τίποτα δεν είναι αληθινό, εκείνη είπε οτι όλα επιτρέπονται.Υ.Γ.: Πριν πέντε μέρες, στις 11 Σεπτεμβρίου, βρήκαν τον Jim Caroll νεκρό, τον βρήκαν πεσμένο ανάμεσα στα χαρτιά του γραφείου του, "ανακοπή καρδιάς μάλλον", είπαν. Δεν κατάφερα να βρω βιντεάκι του Nothing is True κι έτσι έβαλα το Wicked Gravity -αλλά ξέρω πολύ καλά οτι έτσι είναι τα πράγματα. Αυτή η Αμαρτωλή Βαρύτητα τον τράβηξε προς τα κάτω και "μέχρι να τελειοποιήσουν τις τεχνικές κλωνοποίησης/ καλά θα κάνετε όλοι σας να θυμάστε οτι είσαστε ολομόναχοι". Κάνε παιχνίδι ρε ποιητή!

5 γκολ αυτοί, σέντρα εμείς.:

Balidor είπε...

Sad but true...
σωστος ο παίχτης!

The Motorcycle boy είπε...

Μέγας ποιητής, πολύ καλός ζωγράφος, ζόρικος ρόκερ -η Πάτι Σμιθ κι ο Κιθ Ρίτσαρντς πίνανε νερό στ΄όνομά του.
Βγήκε κάποτε και μια ταινία από το βιβλίο του το Basketball Diaries που έπαιζε το μυγόχεσμα ο Ντι Κάπριο κι ο Ντε Νίρο αρπαχτή...
Τέλος πάντων, οι καλοί φεύγουν νωρίς και μένουν πίσω οι μαλάκες.

MRL είπε...

σουπερ το μπλογκ..
Λιγα διαβασα, λιγα λεω!
Θα επανελθω ομως!
Δ.

The Motorcycle boy είπε...

Ευχαριστώ αν και το συγκεκριμένο ποστ δεν είναι δικό μου -είναι του ποιητή κατά κύριο λόγο.

HearNothing είπε...

this is for the people who died που ελεγε και ο ίδιος

Δημοσίευση σχολίου

Άσε κάτι για το γκαρσόνι ρε!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Tomboy | Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που χωρίζουν τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες και οι άλλοι