Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2006

Ανώνυμε, κάνε μια τούμπα να γελάσουμε

Έγινε πάλι κόλαση το μαγαζί, Σαββατοκυριακάτικα. Είχαν πολύ καιρό να περάσουν τα μαλακιστήρια και νόμιζα ότι ηρέμησαν ή βρήκαν κάποια άλλη κλειδαρότρυπα για να εκτονωθούν. Όμως όχι. Φαίνεται πως κάποιοι είναι σχιζοφρενείς –εκεί που τους βλέπεις ήρεμους, τους καβαλάνε οι εμμονές και νάτοι πάλι –ακούραστοι, ανεγκέφαλοι, βαρετοί, προβλέψιμοι και κομπλεξικοί. Με μια κουβέντα –ανώνυμοι.

Δυο λογάκια περί ανωνυμίας πριν παρουσιάσω τον ανώνυμο της γειτονιάς μας (όπως παλιά υπήρχε ο χαφιές της γειτονιάς –συνήθως ΕΒΓΑτζής ή περιπτεράς).

Υπάρχουν λοιπόν άνθρωποι που διαβάζουν ποστ και θέλουν να τα σχολιάσουν. Αλλά δεν έχουν χρόνο, διάθεση, ή δεν ξέρω τι άλλο –για να ανοίξουν δικό τους blog. Αυτοί οι άνθρωποι είναι, συνήθως, μια χαρά. Όσους έχω γνωρίσει εγώ είναι ενδιαφέροντες (το λιγότερο). Αλλά πως τους γνώρισα; Γιατί, απλούστατα, άφησαν την ανωνυμία και διάλεξαν μια εικονική ταυτότητα. Να ξέρω κι εγώ με ποιόν μιλάω, να παίζεται το παιχνίδι με ίσους όρους. Παράδειγμα; Ο ΑΝΝΜS. Ο άνθρωπος δεν είχε χρόνο να ανοίξει blog. Αλλά κάθε φορά σχολίαζε με αυτό το id. Τώρα έγινε marquee de mud και με ενημέρωσε από το πρώτο κιόλας σχόλιό του. Είναι φίλος μου. Αλήθεια. Και τον απειλώ συχνά πως κάποια σχόλιά του θα τα ποστάρω με το id του από κάτω, γιατί είναι καλύτερα από τα κείμενά μου.

Άλλο παράδειγμα; Ο Sigmund 01. Την Παρασκευή τα πίναμε παρέα με αυτόν και άλλους διάφορους. Τον γνώρισα από τα σχόλιά του. Δεν έχει δικό του blog κι αυτός. Αλλά σχολιάζει ότι του φαίνεται ενδιαφέρον. Είναι φίλος μου. Ίσως να είμαι και δικός του φίλος.

Πάμε τώρα στους υπόλοιπους ανώνυμους που εμφανίστηκαν. Εγώ τουλάχιστον, έχω «γνωρίσει» 3 είδη:

  1. Τον ανώνυμο της γειτονιάς μας. Αλλά γι’ αυτόν θα τα πούμε αργότερα.
  2. Τους ανώνυμους του Dripple and Drink που ξεκινάνε σχολιάζοντας ανώνυμα και συνεχίζουν με ένα κανονικό id.
  3. Έναν ανώνυμο που διαμαρτύρεται γιατί τον μπερδεύουν με τον ανώνυμο της γειτονίας και τον βρίζουν σε κάθε σχόλιο.

Οι ανώνυμοι του Dripple and Drink έφαγαν βρίσιμο χωρίς να φταίνε σε τίποτα (σχεδόν). Και ο ανώνυμος της περίπτωσης 3 –το ίδιο. Γιατί; Γιατί η θεωρία «διατηρώ την πλήρη ανωνυμία μου και σχολιάζω ελεύθερα» είναι σκατένια. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Εδώ μέσα ο κόσμος έχει συνηθίσει να λειτουργεί με ταυτότητες (εικονικές έστω). Όταν λοιπόν ένας ανώνυμος βρίζει πριν 2 σχόλια, δικαιούμαι να υποθέσω πως ο ανώνυμος που εμφανίζεται παρακάτω είναι το ίδιο πρόσωπο. Ή λειτουργεί το ίδιο. Πράγμα το οποίο σιχαίνομαι –αλλά βοηθήστε κι εσείς. Δηλώστε με κάποιον τρόπο ποιοι είστε –μην χάνεστε στην ανωνυμία.


Πάμε τώρα στον ανώνυμο της γειτονιάς μας. Αυτός είναι ξεχωριστή ιστορία. Δεν ξέρω τι έχει μαζί μας, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά του. Και ούτε έχω καμιά όρεξη να το ψάξω –δεν είμαι ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος. Λοιπόν ο τύπος παρακολουθεί ανελλιπώς τα blogs μας και, σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, αρχίζει το βρισίδι. Όχι σε σχέση με αυτά που γράφουμε, αλλά σχετικά με το ποιοι είμαστε. Βλέπεις, εμείς είμαστε φανεροί. Ενώ αυτός είναι κρυμμένος και γι’ αυτό (νομίζει πως είναι) ασφαλής. Από τα σχόλιά του μου δημιουργήθηκε μια απορία. Θεωρεί πως είμαστε μαλάκες και συγκεκριμένα εγώ είμαι πολυλογάς γεροξεμωραμένος, η Λίτσα σιτεμένη ψευτοκουλτουριάρα, ο sourfou τεκνός με έφεση στις μεγαλύτερες, ο nada μαλάκας και άσχετος, ο zero γελοίος. Εγώ να συμφωνήσω και αν θέλει να τον βοηθήσω –μπορεί να είμαστε πολύ χειρότεροι και πολύ πιο γελοίοι. Αλλά, αφού είμαστε έτσι –γιατί ασχολείται μαζί μας; Ποιος τον υποχρεώνει να μας διαβάζει; Έχουμε γίνει εξεταστέα ύλη στο Λύκειο και δεν το ήξερα;

Δηλαδή, να υποθέσω πως αν δεν του αρέσει μια εκπομπή στην τηλεόραση, στέλνει γράμμα και βρίζει την Αλιμπέρτη, ή τον Μικρούτσικο –ας πούμε; Είναι, σα να λέμε, ο Ζορρό της μπλογκόσφαιρας; Έχει αναλάβει να τιμωρήσει όλους τους γελοίους bloggers; Άντε να το δεχτώ κι αυτό. Αλλά, αν είναι έτσι –τι προτείνει; Γιατί δεν ανοίγει ένα δικό του blog να τα πει ωραία, σωστά και ξηγημένα; Γιατί δεν προτείνει έστω κάποια άλλα blogs που του αρέσουν; Και τελικά τι θέλει; Ας το πει κάποια στιγμή –να δούμε και τη δική του άποψη.

Κάτι παρενθετικό γι’ αυτό το άτομο. Σε εμένα έχει πουλήσει μούρη, αγριάδα και τέτοια φούμαρα. Θα τον βοηθήσω λοιπόν. Ας κάνει τον κόπο να διαβάσει καλύτερα τα παλιά μου ποστ στο blogs.gr. Από εκεί θα δει που δουλεύω. Κυκλοφορούν και φωτογραφίες μου –ξέρει πως είμαι. Γιατί δεν περνάει μια μέρα από εδώ να μου τα πει φάτσα με φάτσα; Δεν ξέρω. Πάντως, για όσο δεν το κάνει αποδεικνύει πόσο χέστης είναι –κρυμμένος στην ανωνυμία, να το παίζει τζάμπα μάγκας.


Τελικά, γιατί αυτός ο ανώνυμος ασχολείται; Αυτό έμεινε αναπάντητο από την προηγούμενη παράγραφο. Υποθέτω λοιπόν:

-Ασχολείται γιατί είναι κομπλεξικός. Κανένας δεν τον έπαιζε όταν ήταν μικρός, τα κοριτσάκια γελούσαν όταν τους έλεγε να τα φτιάξουν, η μαμά του τον έβαζε να τρώει με το ζόρι και γι’ αυτό έγινε χοντρός. Τώρα βρήκε κάποιους που ασχολούνται μαζί του, έστω βρίζοντάς τον και αισθάνεται κάποιος. Νομίζει πως μας τσαντίζει, πως μας τη σπάει. Λυπάμαι, αλλά δεν είναι έτσι. Απλά, έπεσε σε ευνοϊκή συγκυρία. Γιατί σε κάποιους από εμάς αρέσουν οι καυγάδες και επειδή χάσαμε τους συνήθεις χριστιανούς του blogs.gr χρησιμοποιούμε αυτόν για ξεχαρμάνιασμα. Μέχρι να βαρεθούμε και να τον γράψουμε στ’ αρχίδια μας. Γιατί υπάρχει και η δυνατότητα διαγραφής σχολίων.

-Ασχολείται γιατί είναι ψυχοπαθής. Νομίζει πως κάποιος από εμάς, ή όλοι μαζί, του έχουμε κάνει κακό. Ή νομίζει πως είμαστε υπηρέτες του Διαβόλου που θα καταστρέψουν τη γη (του το είπαν οι φωνές που ακούει στο κεφάλι του).

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και δεν έχω τη διάθεση κιόλας. Για όσους ενοχλούνται από τον ανώνυμο έχω προτάσεις –ανάλογα με τη διάθεση καθενός:

-Βαριέστε; Απλά διαγράψτε τα σχόλιά του. Δεν είναι θέμα καταπάτησης της ελευθερίας του λόγου γιατί ο ανώνυμος δεν έχει υπόσταση, άρα, ούτε και λόγο.

-Θέλετε να διασκεδάσετε; Μπείτε κι εσείς σαν ανώνυμοι. Κάτω από αυτόν. Και πείτε την άποψή σας για το άτομό του σε πρώτο ενικό.

Δεν θέλω να γράψω περισσότερα για την ανωνυμία των blogs. Άλλοι τα έχουν πει ήδη και καλύτερα από ότι θα έκανα εγώ. Απλά θέλω να υπενθυμίσω κάτι στον ανώνυμο μαλάκα της γειτονιάς μας:

ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ –ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ. ΑΠΛΑ ΡΩΤΑ ΜΕ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

ΟΣΟ ΜΕΝΕΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΧΕΣΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΕΝΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΤΥΣΙΜΟ –ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.

ΕΛΑ ΒΡΕ –ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

56 γκολ αυτοί, σέντρα εμείς.:

artemis είπε...

Μπρρρρρ! Αγρίεψε τούτος καλέ!

mmg είπε...

de zitages ena tsouvali lires vre kale mou?
ti paraskevi syzitousame oti exoume katantisei softies & melo
kaiexounxathei&oinoname-kaipoious tha vrisoume?E?eee????
& mpainw deftera &apapakale?!
masate dafnas??
:))))))))))))
kalimeeeeraaaaasasasasasasaaaaaaaasssss

Ανώνυμος είπε...

re ante gamisoy vromiari.

zero είπε...

Συμφωνω απολυτα.
Μια συναντηση θα ελυνε ολες τις πνευματικες ανησυχιες των ανωνυμων.
Μηχανοβιε φιλε να καλεσεις και μενα.
Εχω μια συλλογη απο ποιηματα μου, που θελω να δειξω στον ανωνυμο.
Θα σας απαγγειλω και το διασημο ποιημα μου "Ο κοριος με το στιλετο στην πλατη"
Δεν μπορει, κατι θα καταλαβει ο ανωνυμος.

ΥΓ: αναμενω στο ακουστικο μου, για οδηγιες.
ΥΓa: ακους εκει ο ζερο γελοιος, ...απαπα

ζερο.

Gordon είπε...

Νομίζω ασχοληθήκατε πολύ περισσότερο απο όσο θα έπρεπε με το συγκεκριμένο βλάκα, ούτε ο ίδιος θα περίμενε τέτοιο σουξέ...
In real world κάτι τέτοιους απλά τους προσπερνάς με αδιαφορία εδώ μέσα γιατί χαλιέσαι?

Ανώνυμος είπε...

TO TSOUVALI ME TIS LIRES STO POIHTH

Ανώνυμος είπε...

ZHLEYEIS EPEIDH EIMAI FIRMA FLASH

SATANAKO©® είπε...

EPANEKDOSI (i prwti eksantli8ike)

ektropa kai apoxoriseis simeio8ikan prin apo liges ores sti gnosti roufiano-poustiki ebraiomasonokinoumeni giafka tis tromokratikis organosis mplogkhount.grrrrrrrrr pou eixan os apotelesma tin apokalipsi tis tautotitas enos proin melous kai tin ek8esi inside (ινσαιντ) pliroforion pou epeksergazontai idi ba8moforoi apo tis e8nikopatriotikes dinameis tis antitromokratikis iperesias

kai eno oi logoi pou odigisan stin esoteriki siggrousi paremenoun asafis kala pliroforimenoi roufianoi aporirtoun to endexomeno ideologikon diaforon kai miloun gia probokatsia egka8eton apo organosi tou idiou xorou ipodikniontas etsi emesa to mplogks.grrrrrrrrr

molis prin apo liga lepta o aksios arxigos tis EL.AS dimosieuse fotografia tou anonimou melous me to ili8io paraplanito kodiko onoma anonimous kai diabebeose oti epikeitai i silipsi tou ka8os exei idi entopistei i 8esi tou, eno tonise eroti8is oti i epitixis ekvasi tis antitromokratikis epixeirisis "BLOCK THE BLOGS" ofilete sti me8odo "O ROUFIANOS TA PAIRNEI OLA" pou efarmostike ektenos

to 8ema ton zimoseon sto xoro tis egxorias blogotromokratias paramenei anoixto kai anamenontai ekselikseis entos ton epomenon oronola ta keimena tou SATANAKOY©® apoteloun pneumatiki idioktisia tou Agiou Pneumatos.

marquee de mud είπε...

αρχισα να σου γραφω κατι του τυπου "τι ασχολεισαι" και τετοιες παπαριες αλλα μετα θυμηθηκα οτι εγω ειμαι 3χειροτερος οποτε βγαλτου τα αντερα...

ρε σατανακο καλα τα δουλεματα αλλα μην δουλευεις και ανθρωπους με προβληματα. για την φωτο μιλαω.

anonymous είπε...

wre vastate tourkoi tarmata hrtha na brisw na gamisw kai na deirw kai tha meinw takous motologa tremete wre zagaria de sas kseplenei kaneis twra

Cherryfairy είπε...

κι εγώ είμαι ξωτικό,άρα άυλη.Βρε ανώνυμε,πρόσεχε μη σου φύγει κανας πόντος.Άντε και πολύ ασχοληθήκαμε,όλοι μας.

SATANAKO©® είπε...

disareskeia prokli8ike stin kini gnomi simfona me ta apotelesmata tis simerinis dimoskopisis tis NIB (νατιβιτι ιν μπλακ) pou dimosiopoi8ikan apo to kanali PREZA TV idioktisias niko rousou meta ta ektropa pou simio8ikan sti gnosti roufiano-poustiki ebraiomasonokinoumeni giafka tis tromokratikis organosis mplogkhount.grrrrrrrrr kai tis iponies gia provokatsia egka8eton apo organosi tou idiou xorou (vlepe mplogks.grrrrrrrrr)

idiatera apodokimastika itan ta sxolia ton netizen meta tin apokalipsi tis pragmatikis tautotitas tou anonimou melous me to ili8io paraplanito kodiko onoma anonimous eno 8/10 eroti8entes dilose oti katanooun tous logous pou ton o8isan stin tromokratia kai simpasxoun mazi tou

entometaksi(nomai) prokirikseis i tautotita ton opoion amfisviteitai ekanan simera tin emfanisi sti mploggosfaira eroti8is o ipourgos dimosias pataksis LORDOS VIRON POLIDORAS edeikse ka8isixastikos kai dilose oti arga alla sta8era ena ena ta meli tis organosis mplogkhount.grrrrrrrrr adranopoiountai kai tonise tin aisiodoksia tou gia tin pliri enarmonisi me tis ντιρεκτιβες tis KONTOLISA kakia na ti mazepsei RAIX peri egxorias tromokratias

se diaforetiko plaisio ostoso sinexise na kinite o gnostos amfilegomenos kanalarxis nikos rousos o opoios en polis isxiristike oti gia ka8e ti pou simvainei se olo ton kosmo kai den gnorizoume se poion ofiletai einai epistimonika kai 8riskeutika epivevaiomeno pasis opoiadipote amfivolias oti prokeitai PANTA GIA TO IDIO PROSOPO dieukrinizontas pos einai enas aionovios megalodimosiografos tou ΔΟΛ (Δολοφονικος Οργανισμος Λαμογιων) kai o megaliteros xaker tou planiti kai zei stin a8ina

to 8ema tis egxorias blogotromokratias eksakolou8ei na paramenei anoixto kai anamenontai ekselikseis entos ton epomenon oron
ola ta keimena tou SATANAKOY©® apoteloun pneumatiki idioktisia tou Agiou Pneumatos.

Μιθριδατης είπε...

@cherryfairy Αυτο το ειχα πει εγω στη μεγαλη μου επιτυχια «Ο κυρης του σπιτιου», οποτε βαση του Αγιου Πνευματος που λεει και ο -πανω μου σε εχω- σατανακος, αν θες να το χρησιμοποιεις πρεπει να πεσεις το χρημα, εκτος και αν εισαι νοστιμουλα οποτε δεχομεθα και πληρωμη σε ειδος (φερε και τη μαμα σου). -.Respect.- Και μη ξεχασετε να αγορασετε τον καινουργιο μας δισκο.

The Motorcycle boy είπε...

Άρτεμις, δεν αγρίεψα ακόμα -ήρεμος είμαι.
mmg καιρός ήταν. Άντε γιατί σε λίγο θα μιλάγαμε για κέντημα.
zero, άστο -δεν έρχεται η κοτούλα. Είναι του γαυγίζω από μακριά.
gordon όποιος έρχεται πρέπει να πέρνει αυτό που του αξίζει. Απλά αυτός εδώ δεν έρχεται -κατάλαβες;
marquee συμφωνώ. Σατανάκο, το έχεις γαμήσει λίγο. Γνώμη μου έτσι;
cherry μην του δώσεις καλτσόν -είναι και χοντρός θα στο κάνει σαν τα μούτρα του. Τα ξέρεις τα μούτρα του έτσι;
Ανώνυμε, σου έσβησα σχόλιο. Αν θέλεις να γράφεις τις μαλακίες σου να το κάνεις σε κανονικό χώρο. Είσαι που είσαι σκατά, δεν χρειάζεται να μου τρως ολόκληρη σελίδα.
Κατά τα άλλα -λογάκια, ναζάκια αλλά για το μελομακάρονο τίποτα. Έλα αγοράκι μου -έλα, σε περιμένω. Πόσο κότα είσαι δηλαδή; Έλα να τα πούμε από κοντά. Μη φοβάσαι, δεν θα πονέσει.
Τώρα, αν κωλώνεις να δω τα μούτρα σου -τι να πω. Έλα με την όπισθεν.

Anonymous είπε...

kserw nai re kserw ti skefteste sas akouw olous re mesa sto kefali mou pate na me katastrepsete na katastrepsete ta terirem alla egw phra entolh apo to liako kai tha sas sfaksw olous sas takoute re olous kataxthonia kalikatzaria kaneis de tha glitwsei

The Motorcycle boy είπε...

Ξεκίνα από μένα. Σε περιμένω χέστη. Αλλά ξέρω -μεγάλα λόγια, μικρό πουλί έτσι;

Ανώνυμος είπε...

to loipon exoume kai leme
1- molis gyrisa spiti kai mpika na gelasw ara tora tada auta
2- kapoios poio malakas apo sena egine o prwtos pseudonymos anonymos
3- opoio sxolio kai an esvises den htan diko mou alla kai diko mou na sviseis starxidia mou
4- thes na vrethoume gia poio logo gia na antalaksoume syntages de pas kala perneis to xavale sta sovara?
5- ayto einai ptaisma de mporeis na fantasteis ti exw allo exw kanei sto dimosio & sto theatro
6- sinexise mou dineis yliko tsapa (sorry you been used)
7- se tsouzei pou egines diasimos kai den mporeis na ksanagineis asimos alla ego vrika tropo (tope kai o poihths)
8- to interneti einai megalo kai ta koroida polla
9- frontizw diarkws ti siloueta mou gia na aresw sti ginaika mou kai na mou ginontai protaseis gia douleia
10-pali mou eftiakses ti diathesi eisai theos
xa-xa-xa-xa xaxaxaxaxa

The Motorcycle boy είπε...

Σκατιάρη έχεις χαθεί μέσα στην ανωνυμία σου. Ή έλα να τα πούμε από κοντά, ή άντε γαμήσου. Αν σου δίνω υλικό χαίρομαι. Βάλτο στον κώλο σου να το φχαριστηθείς.
Αλλά βγάλε άκρη με τους άλλους ανώνυμους πρώτα και μετά τα λέμε. Τα παιχνιδάκια δεν περνάνε. Ξέρω ποιός είσαι και κόψε τις παπαριές για δημόσιο και θέατρα. Έλα από μόνος σου, θα είναι καλύτερα.
Υ.Γ.: Αρχίζω να σε βαριέμαι. Δεν θα παρεξηγηθείς αν σε γράψω στ' αρχίδια μου για λίγο καιρό, έτσι; Αργότερα σε ξαναβρίζω -μη χάνεσαι. Εκτός αν θέλεις να κάνεις τίποτα σοβαρό, πέρα από το να μας δείχνεις τα σκατά σου.
Υ.Γ.: Χαβαλέ κάνεις; Ναι ε; Εγώ όχι. Γι' αυτό θέλω να βρεθούμε για να μου πεις τα αστειάκια σου κατάφατσα.

Epsilon είπε...

Κι εγώ έλειψα το Σαββατόκυριακο, οπότε έπαθα ένα μικρό σοκ με όσα διαβάζω από το πρωΐ...εγώ δεν θα σου πω να ασχοληθείς ή όχι, άλλοι προτιμούν την αδιαφορία κι άλλοι την κατά μέτωπο αντιμετώπιση, όπως εσύ. Οπότε πυρ κατά βούληση.
Έχω κι εγώ έναν ανώνυμο, αλλά ο δικός μου είναι καλός, μου αφιερώνει τραγούδια!

Λίτσα είπε...

ΟΚ. Άντε να δούμε.

The Motorcycle boy είπε...

Αμφιβάλλω. Απλά ο χαζός καρφώθηκε. Σε λίγο θα σας τον δείχνω και φωτό. Αν δεν περάσει να τα πούμε από κοντά.

Ανώνυμος είπε...

kala eisai theos
apo tous kalyterous mexri tora
milame mexri dakrywn
poios na mai loipon?
mhn eimai o kampos?
mhn eimai to xorafi?
mhde o kampos eimai
mhde kai to xwrafi
ma an esy to exeis brei
ante pesto kai stous allous
vlepeis de mporeis na mou kaneis tipota
akoma kai an apokaliptes thn tautothta mou
tha to xreisimopoiousa ws avantage sti douleia
aytes oi retsetes de pianoun se mena
pantws an ikseres poses fore mou exeis ftiaksei ti diathesi
mi mou sigxizesai kai sou anevei h piesh
mh sou symvei tipota kai se parw sto laimo mou kiolas
pantws stin periptwsi sou proteino 2 leksotanil th mera
kai xrish tou blogging me regoulo
a kai gia na me ksexwrizeis pou toxeis parapono
tha vazw ena stayri sto telos (sfyrodrepano to keyboard den exei)
xaxaxa xaxaxa+

The Motorcycle boy είπε...

Άντε μπράβο -κάναμε πρόοδο. Βέβαια, υποθέτω, σταυρό μπορούν να βάζουν και οι άλλοι. Τέλος πάντων, επειδή έχω και δουλειές. Άσε τα γκομενίστικα και έλα να τα πούμε από κοντά. Αλλιώς, άντε γαμήσου.
Υ.Γ.1: Δεν χρειάζεται να το πω και σε άλλους. Σε ξέρουν -μη μου αγχώνεσαι.
Υ.Γ.2: Μην αναρωτιέσαι ποιός είσαι. Ο μαλάκας, ο χέστης είσαι.

Ciao για την ώρα -αργότερα πάλι.

mmg είπε...

:))))))))))))))))
alla :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(stavrovelonia eipame?)

reservoirdogs είπε...

Commandante,αστείο ποσόν...άσε μην πάρει τίποτα σουπερμαντολίνες το παληκάρι...

Cherryfairy είπε...

νοστιμούλα..όχι μόνο αγάπη μου,αλλά δε χαραμίζομαι σε σένα,ούτε και η μανούλα μου.

The Motorcycle boy είπε...

Έτσι, έτσι κορίτσια. Τι θέλω και ανακατεύομαι -αφού και μόνες σας θα καθαρίζατε μια χαρά

The Motorcycle boy είπε...

Έτσι, έτσι κορίτσια. Τι θέλω και ανακατεύομαι -αφού και μόνες σας θα καθαρίζατε μια χαρά

Ανώνυμος είπε...

re sy motori pera apo tis xontromalakies
ksereis kati
se paw me xilia
eisai wraios typos
dineis resital
toso kairo se diavazw
kai as se tsiglaw synexeia
eisai entaksei kai as ta pairneis sto kranio pou & pou
prepei na se dw apo konta
oxi gia na arpaxtoume vre aderfe
yparxei kai filotimo
xavales na ginetai
katalavaineis twra ti ennow
na ftiaxnei kai i diathesi
na poume duo kouventes apo konta
milaw sovara
pesmou pou kai pote
komenes oi malakies
antrikia pragmata
goustareis?

kernaw kai ton kafe ws hthiki apozhmiwsi

reservoirdogs είπε...

En telei zoyme megales stigmes!!!

Godot είπε...

re den pame kala... re Boy me ti asxoleisai re poulaki mou? vrikes eleuthero xrono kai ton skotwneis etsi?
an isxuei auto, ela na valeis ena xeraki pou mazevw to spiti...
A! savato exoume metakomisi. psaxnoume kai fortigaki.
Apo isogeio se isogeio pame 6-7 pragmata elafria mi fovasai...
ante na se strwsw ligoulaki giati mou xeis mpatarei teleutaiws me touta ta kaliarda.
akou kei...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ρε βλακακο,ευχαριστω για την τζαμπα διαφημιση.Περνα και καμια βολτα απο εμενα!!!
Γραφω καθε μερα κειμενα.
Α ναι.Και οποτε θες σε περιμενω στο msn να τα πουμε,οπως τοτε...
Αυτη η φατσα με το τσιγαρο,αναμεσα σε τζαμπα μαστουρα και αγχωμενη μαλακια μου λειπει.
Φιλακια ρεεεεεεε!!!

sourfou είπε...

Ναι-ναι, ζούμε τεράστιες στιγμές απείρου κάλλους rd!!! ;-p
Προτείνω να γίνεται συστηματική διαγραφή όλων των ασχέτων anonymous comments απο όλα τα μέλη του bloghood.

Λίτσα είπε...

Για πέρνα από το tatween, σήμερα σου τα χώνει ο armagedon. Έτσι για να πάει καλά η μέρα.

sorry_girl είπε...

Τι ΄ναι τούτα ωρέ!Mboy στρώσου να ανεβάσεις καμιά ιστορία-σεντόνι!αναμένουμε!

zero είπε...

Η Παρεα ζει ιστορικες στιγμες.

ΥΓ: γραφουμε ιστορια.

Μπραβο Motorcycleboy!
Μπραβο Motorcycleboy!

ζερο.

marquee de mud είπε...

ανωνυμε μαθε αγγλικα. εκτιθεσαι ανεπανορθωτα.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

soufrou:Συμφωνω και επαυξανω.

roidis είπε...

αφού υπάρχουν οι ιστορικές στιγμές, να μην μπαίνω εμπόδιο στην επέλασή τους...

γειά σου Μβοϋ

plirwmenos komparsos είπε...

frontisthrio agglikwn Marquee De Mud poluxronh peira kai aksiopista apotelesmata frontisthrio agglikwn Marquee De Mud me sebasmo sto mathith frontisthrio agglikwn Marquee De Mud twra kai taxuruthma tmhmata gia anonimous eggrafes apo septemvrh

SATANAKOY©® είπε...

kinisi mat xaraktirisan analites tin apelpida prospa8ia anazitisis simaxon apo tin pleura tou diavoitou tromokrati me to ili8io paraplanito kodiko onoma anonimous melos tis roufiano-poustikis ebraiomasonokinoumenis tromokratikis organosis mplogkhount.grrrrrrrrr o opoios paramenei afantos para tis eksonixistikes ereunes tis antitromokratikis iperesias

to kodikopoiimeno minima eikazete oti stal8ike ston feromeno os melos tou dieu8intiriou tis organosis kai fimologoumeno sindesmo me ton kouvaniko vraxiona MBoy (Malaka Barao o-y) o opoios simfona me plirofories eggiron roufianon mexri tora katafere na apokodikopoiisei mono tin proti silavi apo ton "Kodika Varao Malakinski"

kai ka8os oi anakatakseis sinexeizontai stin elliniki mploggotromokratosfaira se kinisi entiposiasmou proevei apo tin enlogo organosis kai to melos me to kodiko onoma glitsa pou eikazetai oti einai epifortismeno me to theoritiko-ka8odigitiko rolo otan apopeira8ike anepitixos na paraplanisei tis dioktikes arxes me tin tautotita armegogeladon apo tin apokodikopoiisi ton pliroforion

eroti8is o ipourgos dimosias pataksis LORDOS VIRON POLIDORAS arni8ike na provei se opoiadipote dilosi kai epanelave oti to agripno mati tou nomou eixe mia tsimla alla i ereuna sinexizete

anti8eta stin antepi8esi perase o gnostos amfilegomenos kanalarxis nikos rousos o opoios proevei se ivristikous xaraktirismous enopion 8eon an8ropon kai kalikatzareon kai vgike apo ta rouxa tou gia ena olokliro lepto os endiksi diamartirias (kai para tis lipo8imies kata ti diarkia tis sinentuksis tipou) eksigontas pos i xamili tile8easi meta tis apokalipsis pou parousiastikan apo to kanali tou PREZA TV apodikniei gia alli mia fora oti o aionovios megalodimosiografos tou ΔΟΛ (Δολοφονικος Οργανισμος Λαμογιων) kai megaliteros xaker tou planiti katoikos a8inas parainevei stis ekseliksis kai epanalave oti eixe lavei kai sto parel8on minimata pou apodiknioun ta legomena tou meso MSN (masonia) iperesias

telos anepiveveotes paramenoun oi fimes oti melos gnostou hip-hop sigrotimatos diatirouse tautoxroni sxesi me to gnosto melos simferikarotseri tis enlogo tromokratikis organosis ti mama tis ti giagia tis ti 8eia tis kai osta apo tin propersini ektafi tis progiagia tis

to 8ema ton anakatatakseon sto xoro tis egxorias blogotromokratias paramenei anoixto kai anamenontai simantikes ekselikseis entos ton epomenon oronola ta keimena tou SATANAKOY©® apoteloun pneumatiki idioktisia tou Agiou Pneumatos.

Anonymous είπε...

hrtha na se kseskisw wre paliokoumouni pouse re xesth kai mou krybese gia ebga oksw wre paliozagari an kotas

marquee de mud είπε...

χαχαχα τι πληρωμενος που'σαι.

The Motorcycle boy είπε...

Ανώνυμε 1, ότι λες το ακούω στο άσχετο. Γιατί δεν βγάζω άκρη ποιός το έχει γράψει -κατάλαβες το πρόβλημα της ανωνυμίας; Πάντως, αν θέλεις συνάντηση -μέσα. Έλα στην πλατεία (μια είναι η πλατεία έτσι;). Μέρα και ώρα κανόνισέ τα εσύ.
rd δε νομίζω.
godot θα μιλήσουμε περί του θέματος.
πρέζα την έχεις την άποψή μου. Είσαι μέσα 100% φίλε.
sourfou όχι ακόμα. Υπάρχει λόγος -θα αναλυθεί από κοντά.
Λίτσα θα πάω σε λίγο.
sorry, σώρυ για την αργοπορία. Δουλειές.
zero ναι. Γιατί η ιστορία γράφεται πάντα με σκατένια γράμματα.
marquee να ήταν τα αγγλικά μόνο!
roidi ξεμπερδεύουμε κι ερχόμαστε. Σε περιμένουμε εννοώ.
komparse εντάξει. Κομπάρσος είσαι -για πληρωμένος δε μου φαίνεσαι. Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιον να πληρώνει έναν τέτοιο μαλάκα σαν εσένα.
ανώνυμε 2 που καβάντζωσες και το id, κάνε μου μια χάρη. Πάρε μια καλή φόρα (αλλά καλή όμως έτσι;) και κλάσε μας τ' αρχίδια. Ευχαριστώ.

The Motorcycle boy είπε...

ρε marquee μαζί γράφουμε;

Ανώνυμος είπε...

e oxi kai sto asxeto
exw kai kapoio styl
loipon egw mesa eimai
ektos kai an esu apodeixteis skartos
Aurio stis 10 to vradi
plateia syntagmatos
exw dei photo sou
opote tha se anagnwrisw
oxi malakies
ntompra pramata
gia na doume thasai kei

The Motorcycle boy είπε...

Σιγά μην πάμε και στην Ομόνοια. Η πλατεία είναι μια. Πλατεία Εξαρχείων. Εντάξει;

Ανώνυμος είπε...

ntaksei re motori
kommatia na ginei
plateia eksaexeiwn
aurio stis 10
to IL DOPPIO to ksereis?
italiko stin A.Metaksa
ekei tha me vreis
kernaw gw to krasi
ela na ta pioume
kai na poume kai tis koubentes mas
na deis pou otan me gnwriseis
tha anathewrhseis

Anonymous είπε...

mia klania se exw koprith auto einai to telos sou etoimase th diathhkh sou erxomai

The Motorcycle boy είπε...

Ανώνυμε 1, μάλλον άκυρο για σήμερα. Έτυχε μια δουλειά και θα λείπω. Δεν πουλάω τη συνάντηση -αλλά κάνε μου μια χάρη. Για να βγάζουμε μια άκρη πάρε ρε γαμώτο ένα id. Συγνώμη για σήμερα -θα τα πούμε σύντομα. Μη χάνεσαι.
Ανώνυμε 2, για αυτή την κλανιά στ' αρχίδια μου έλεγα κι εγώ. Λοιπόν επειδή βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σου και έχω κάποιες δουλειές, παρακολούθησε τη σελίδα. Στο πρώτο ραντεβού που θα κλείσουμε -έλα. Τέλος, δεν πρόκειται να σου απαντήσω πλέον -βαρέθηκα και πήζω κιόλας.

marquee de mud είπε...

μαζι γραφαμε χτες αλλα δεν ξαναμπηκα να το δω

The Motorcycle boy είπε...

Δώσε ρε ένα mail να σε καλέσουμε στο bloghood, για να σε βρίσκουμε πιο άνετα. Ο sigmund το έκανε. Ο μόνος απέξω έχεις μείνει.

marquee de mud είπε...

looneytrybe@yahoo.com

Ανώνυμος είπε...

to loipon motori
ama goustareis akoma
otan thasai leuteros pesmou
kai gw tha rthw na se vrw
gia id afou vrethoume prwta
kai poume tis kouventes mas

The Motorcycle boy είπε...

Εντάξει και μηδέν παρεξήγηση. Αλλά γιατί τόση μυστικότητα ρε συ; Άσε καμιά διεύθυνση mail να τα πούμε.
Υ.Γ.: Από την άλλη βδομάδα ξελασκάρω, θα βρεθούμε. Απλά άσε κάποια άκρη να σε βρίσκω.

The Motorcycle boy είπε...

Άντε ρε marquee επιτέλους

Δημοσίευση σχολίου

Άσε κάτι για το γκαρσόνι ρε!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Tomboy | Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που χωρίζουν τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες και οι άλλοι