Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

"Θα έπρεπε να σε είχα σκοτώσει χτες"

Λοιπόν –ξέρεις κάτι; Σήμερα έχω καλά νέα! Δηλαδή, από χτες τα διάβασα –αλλά μου είχαν φανεί κάπως εξωπραγματικά, θα μου πεις -αυτή την εποχή η πραγματικότητα είναι πιο γλιστερή κι από πεζοδρόμιο έξω από μπαρ, πιο βρωμερή κι από χρησιμοποιημένο σώβρακο... Τέλος πάντων –θα ξαναγυρίσω στα καλά νέα.

Κύριοι και κύριοι, από χτες επιτρέπεται η νουμεράδα βάσει δικαστικής απόφασης! Τι είναι αυτό ε;

Οι ξακουστοί Hell’s Angels –ήταν οι πρώτοι που έδωσαν όνομα στο συγκεκριμένο κόλπο, το έλεγαν «makin’ a new mama». Το σκηνικό γινόταν ως εξής: ένας Άγγελος, σχετικά ομορφάντρας, την έπεφτε σε κάποια ξέμπαρκη κοπέλα στο μπαρ ή στις υπαίθριες συγκεντρώσεις τους. Η κοπέλα-θύμα ποτιζόταν με τίποτα μπύρες, χαπακωνόταν αν ήταν ανάγκη, ερχόταν κάποια χαλαρότητα ρε παιδί μου. Μετά ο ομορφάντρας Άγγελος τράβαγε την κοπέλα κάπου μοναχικά (λέμε τώρα!) όπου άρχιζαν οι περιπτύξεις. Όταν άναβαν τα αίματα, σκάγανε και οι υπόλοιποι Άγγελοι πηδάγανε την κοπέλα, ο καθείς με τη σειρά του (ή το νούμερό του). Όταν τελείωναν, είχαν μια καινούργια mama της οποίας καθήκον ήταν να περιποιείται τα μέλη του κλαμπ. Αλλά οι Αμερικάνοι (συντηρητικοί και στενόμυαλοι) αυτό το πράγμα το απαγορεύανε –το θεωρούσαν ομαδικό βιασμό –άκου να δεις!

Στην Ελλάδα το έθιμο πρέπει να άκμασε στον Εμφύλιο (με θιασώτες και στις δυο πλευρές) –εγώ πάντως το θυμάμαι σαν αιτία τρομερών μαχαιρωμάτων και αιματηρού ξύλου όταν ήμουνα πιτσιρικάς. Βλέπεις, εκείνη την εποχή η νουμεράδα είχε σκοπό τον εξευτελισμό. Είτε της κοπέλας που την ανεχόταν, είτε της παρέας της, είτε του γκόμενού της ή του αδερφού της. Γι΄αυτό άλλωστε και η νουμεράδα ήταν το ένα από τα δυο αγαπημένα σπορ των χουλιγκάνων.

Χρειάζεται να γράψω οτι η νουμεράδα είναι βιασμός; Χρειάζεται να εξηγήσω πως ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν έχει όρεξη να την πηδάνε ένα κάρο μαντραχαλάδες στην άκρη του δρόμου, ή σε ερημικές τοποθεσίες, ή σε μια βρώμικη τουαλέτα; Εκτός αν αυτή η γυναίκα έχει το ακαταλόγιστο (αλλά και τότε βιασμός είναι –ή τουλάχιστον ήταν). Μην με παρεξηγήσεις, δεν έχω τίποτα με τις παρτούζες και τα οποιαδήποτε γούστα του κάθε ανθρώπου. Επίσης δεν βρίσκω κανένα λόγο να διαφωνήσω με το ζευγάρι που πηδιέται ΟΠΟΥ βρει. Αλλά η νουμεράδα είναι εντελώς διαφορετικό ζήτημα –έγινα κατανοητός;

Και είναι νόμιμη –με απόφαση δικαστηρίου!

Το αποφάσισε το δικαστήριο της Χαλκίδας –σχετικά με εκείνη την υπόθεση που συνέβη στο σχολείο της Αμαρύνθου πριν 3 χρόνια, αν θυμάσαι. Τότε που 4 μαθητές έκαναν κατάσταση (δεν βίασαν, σύμφωνα με το δικαστήριο) με μια συμμαθήτριά τους από τη Βουλγαρία στις σχολικές τουαλέτες και 2 άλλες κοπέλες τραβούσαν βίντεο! Η μια κοπέλα μάλιστα ήταν αδερφή ενός από τους γαμίκουλες. Μιλάμε για πολύ προχώ καταστάσεις, έτσι;
Να επισημάνω κάποιο αστείο εδώ πέρα. Για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου η δίκη γίνεται (δεν γίνεται δηλαδή –αλλά τέλος πάντων) στην Άμφισσα, λόγω του ότι στην Αθήνα υπάρχει διαμορφωμένο κλίμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει τους δικαστές στις αποφάσεις τους, υπάρχει και φόβος επεισοδίων. Αλλά η δίκη για τον βιασμό της Αμαρύνθου γίνεται ακριβώς δίπλα στον τόπο του συμβάντος κι ας έφαγαν ξύλο από τους χωρικούς οι διαδηλωτές που πήγαν εκεί λίγες μέρες μετά το γεγονός. Καθότι η Αθήνα είναι ένα χωριό όπου όλοι επηρεάζουν όλους, ενώ η Χαλκίδα είναι κάτι σαν τη Νεά Υόρκη –άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, νομίζω;

Αποφάσισε λοιπόν το δικαστήριο ότι όντως υπήρξε σεξουαλική επαφή, αλλά αυτή συνέβη με τη θέληση της μαθήτριας! Με απλά λόγια, πήγε η κοπελίτσα, 10 η ώρα το πρωί στο σχολείο, στήθηκε έξω από την πόρτα της τουαλέτας και άρχισε τα «όσοι πιστοί προσέλθετε»! Και δεν είχε κανένα πρόβλημα –απλά, όταν κατάλαβε οτι άλλες μαθήτριες την τραβάνε με κινητό, τα πήρε στο κρανίο και απείλησε οτι θα κάνει καταγγελία για βιασμό! Άκου τώρα και τη συνέχεια –οι οπερατέρ μαθήτριες το σβήσανε επιτόπου το βίντεο, όμως άδικος κόπος. Η καταγγελία έγινε.
Κάπως χαζές οι οπερατέρ μαθήτριες ε; Αφού τραβάγανε συναινετικό σεξ, τι τους ήρθε και το σβήσανε; Ούτε να τους κατηγορήσει η άλλη θα μπορούσε, ούτε τίποτα! Τι άμυαλα παιδιά –να μη δουν το συμφέρον τους!

Έχει κι άλλα όμορφα πράγματα η όλη υπόθεση –πρόσεξε:
-Οι κατηγορούμενοι έχουν κάνει μήνυση στη μαθήτρια, επειδή τους εξέθεσε και τους συκοφάντησε.
-Οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης εστιάστηκαν στο γεγονός οτι η κοπελίτσα από τη Βουλαρία «ήταν αριστούχος μαθήτρια αλλά εκείνη την περίοδο είχε αλλάξει, είχε μπλέξει με εξωσχολικούς και φερόταν περίεργα»!
-Διάβασα επίσης παρατηρήσεις εμπλεκομένων σχετικά με το γεγονός οτι η μητέρα της κοπελίτσας δεν ερχόταν στο τέλος στη δίκη, «μάλλον είχε καταλάβει οτι κάτι πήγαινε στραβά στην υπόθεση»!
-Διάβασα φασιστικά σάιτ να πανηγυρίζουν με την απόφαση του δικαστηρίου.
-Διάβασα στο ιντιμήντια κάποιο άτομο να υποστηρίζει οτι ήταν κοντά στο περιστατικό και «3 πίπες ήταν η όλη υπόθεση». Διάβασα άλλους να υποστηρίζουν πως η όλη υπόθεση στήθηκε για να χτυπηθούν οι μαθητικές καταλήψεις.

Διάβασα πολλά και προβληματίστηκα. Μήπως τελικά είμαι μαλάκας; Μήπως έχω κολλήματα; Στερεότυπα; Τσίχλα στο μυαλό, τσίμπλα στο μάτι;

Επειδή δεν συμμερίζομαι καθόλου τις απόψεις τους αν θες να ξέρεις. Δεν μπορώ να δεχτώ οτι μια γυναίκα (πόσο μάλλον ένα κοριτσάκι 15 χρονών!) έκανε όλο αυτό το πράγμα με τη θέλησή της. Εντάξει, το ξανάπα και το διάβασα στην κατάθεση της κοπελίτσας. Η οποία παραδέχτηκε οτι ήταν ερωτευμένη με κάποιο συμμαθητή της και πήγαν μαζί στην τουαλέτα, όπου πλάκωσαν μετά από λίγο οι κανίβαλοι.

Αλλά το παραμύθι οτι φοβήθηκε επειδή την τράβηξαν βίντεο και επέλεξε να καταγγείλει βιασμό ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, αυτό δεν τρώγεται. Δηλαδή κώλωσε μην την ξεφωνίσουν και αποφάσισε να μπει στη διαδικασία καταγγελίας που είναι το υπέρτατο ξεφώνημα, ειδικά για τις μικρές κοινωνίες; Σα να μην έστεκε καθόλου καλά στα μυαλά της η κοπελίτσα –αλλά, ακόμα κι έτσι, βιασμός λέγεται η πράξη ρε γαμώτο.

Σε κάποιες περιπτώσεις ομαδικών βιασμών (όταν «φτιάχνανε καινούργιες μανούλες») οι Άγγελοι της Κόλασης την έβγαζαν καθαρή. Επειδή τα θύματα δεν είχαν ίχνη βιασμού –εκεί ακριβώς είναι το κόλπο. Αν ο βιασμός ξεκινήσει μετά από συναινετικό σεξ δύσκολα ανιχνεύεται.

Τρία ζήτω λοιπόν στους Αγγέλους και μπράβο στους αδέκαστους δικαστές της Χαλκίδας. Με κάτι τέτοιες αποφάσεις, η Ελλάδα θα ξαναγίνει τουριστικός παράδεισος.

Υ.Γ.: Ο τίτλος του κειμένου είναι γνωστό σύνθημα των Hell’s Angels και τον έβαλα γιατί έτσι.

75 γκολ αυτοί, σέντρα εμείς.:

Sputnik είπε...

Δεν ήμουν μέσα στις τουαλέτες και δεν μπορώ να ξερω τι ακριβώς έγινε.
Αλλά νομίζω ότι μπορώ ήδη να ακούσω ένα "ελα με την βουλγάρα, τα ήθελε ο κώλος της" να αντηχεί από την Χαλκίδα στα Ψαχνά.

Μιλάμε για μία απόσταστη τεράστια.
Σε σύγκριση, η απόσταση Manhattan - Long Island είναι ένα τσιγάρο δρόμος...

Κάπου μέσα στην όλη υπόθεση μου έρχεται στο μυαλό η λέξη "Κιούμπρικ" αλλά δεν ξέρω πως ακριβως...

Arkin είπε...

Τι να πω, οργή και αηδία...
Για άλλη μια φορά, οργή και αηδία...

The Motorcycle boy είπε...

Sputnik τι να ακούσεις; Αφού το υπέγραψε με τη βούλα ο δικαστής! "Βουλγάρα τα ΄θελε και τώρα ζητάει τα ρέστα"!

Έγινε τότε το 2006 μια μαλακία, την πήραν πάνω τους την υπόθεση (λες και την είχαν χρεωμένη με 108) οι φεμινίστριες και φάγανε ένα σκασμό ξύλο στην Αμάρυνθο. Δεν αφήνανε τα παιδιά τα μορφωμένα να πάνε να τους πηδήξουνε εκεί πέρα. Οικειθελώς πάντα -έτσι;
Κιούμπρικ ε; Σιγά μην είχαν τα αρχίδια τα μαλακιστηράκια να την πέσουν στο σπίτι κανενός κονομημένου -εκεί που τους παίρνει πάνε.

Arkin, περίμενε σε λίγο να ακούσεις και τα χαμπέρια από τη δίκη του Γρηγορόπουλου. Έχουν σκουπιδίασει οι δικαστές πέρα από τα συνηθισμένα.

Ο Καλος Λυκος είπε...

και στα δικά μας... κάπου διάβαζα σήμερα πως, "One of the greatest delusions of the world is the hope that the evils of this world are to be cured by legislation"...

Λάθος που το είχα πάρει γιά ρατσιστικό σχόλιο του συρμού... τελικά δεν είμαστε εμείς βιαστές, αυτή είναι βουλγάρα... και με βούλα του δικαστή.

GIORGOS είπε...

Μια και μιλάμε για δικαστές και Κιούμπρικ,ας μιλήσω για δικαστές,Μάλκολμ Μακντάουελ και Λίντσεϋ Άντερσον(συγκεκριμένα το "O Lucky man").
Όποιος τόχει δει,θυμάται τι κάνει(ή τι βαζει να του κάνουν) ο περούκας δικαστής αφού κοπανήσει την ταρίφα στον Μακντάουελ.
Εγώ σκέφτομαι ότι οι συμπατριώτες μας δικαστές/ίνες είναι πολύ στερημένα πλάσματα και τους λυπάμαι μέσα απο την καρδιά μου.
Motorboy,είσαι πολύ σωστός.Σε παραδέχομαι!

The Motorcycle boy είπε...

Λύκε, σαφώς αυτή είναι Βουλγάρα -να το λέμε όσο μας παίρνει ακόμα, επειδή μπαίνουν και οι Βούλγαροι στην Ε.Ε. και ότι πηδήξανε πηδήξανε τα παλικάρια. Σε λίγο θα μας υποχρεώσουν με άνωθεν εντολή οι καταραμένοι Κοινοτικοί να τους αντιμετωπίζουμε κι αυτούς σαν Ευρωπαίους, πάει να πει σαν ανθρώπους. Δύσκολοι καιροί για ρατσιστές φίλε μου!
Πάντως, επειδή έγραψα για τους Άγγελους της Κόλασης κι επειδή ξέρω οτι εσύ θα το εκτιμήσεις, θα παραθέσω το αγαπημένο μου σύνθημα από αυτή τη συμμορία: "Καλύτερα να δω την αδερφή μου σε μπουρδέλο, παρά τον αδερφό μου σε γιαπωνέζικο μηχανάκι" Ε;

Γιώργο, το εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη δίκη ήταν οτι οι κατηγορούμενοι βγήκαν ΟΜΟΦΩΝΑ αθώοι. Αυτό σημαίνει είτε πως προέκυψε κάποιο ατράνταχτο στοιχείο κατά της κοπέλας (το οποίο δεν το διάβασα πάντως πουθενά), είτε πως οι δικαστές ήταν κατευθείαν εισαγωγή από το Πέκος Σίτι.

xouxouxou είπε...

...και αναρωτιέμαι αν το νεοσύστατο παρατηρητήριο αστυνομικής αυθαιρεσίας έχει κάποιο ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, τη στιγμή που οι βρωμοδουλειές επισφραγίζονται από εισαγγελείς και ανακριτές, βλ. περίπτωση μάριου ζέρβα αλλά και τόσα άλλα...

The Motorcycle boy είπε...

Ξουξου, ξέρω κι εγώ αν έχει λόγο ύπαρξης; Κάτσε να υπάρξει πρώτα! Πάντως, το γεγονός είναι οτι το δικαστικό σύστημα στελεχώνεται πλέον από τρομακτικά άτομα και δεν ξέρω αν μπορεί ή θέλει να κάνει κάτι περί αυτού το Πασόκ.
Εννοώ -σύγκρινε δικαστικές αποφάσεις πριν μια δεκαετία (στην επάρατη Σημιτική περίοδο) με σημερινές αποφάσεις και θα πάθεις πλάκα!

Ανώνυμος είπε...

oi viasmoi einai h anikanotita tou antra na leitoyrghsei san arseniko.
oi omadikoi viasmoi katametroun ton arithmo twn agoriwn pou prepei a "synergastoun" gia na kataferoun ena plasma tou adynamou fylou.
afta ta agorakia , aftes oi ponemenes psyxoules , pou vlepoun to sex me to tileskopio , prepei na kathisoun polla xronia sta thrania gia na mathoun andrismo.
h enoia antras einai pera apo to sex kai ta ypermegethi anatomika stoixeia.
epeidi grafeis toso wraia file , kane an mporeis afto pou einai profanes : grapse kati pou na deixnei th symerifora antrwn kai oxi nianiarwn , eite apo tin plevra twn viastwn eite apo tin plevra twn diakastwn

Ανώνυμος είπε...

symperifora......
diladi thelw na pw oti pasxoume apo yliko pou na proteinei symperifores,giati oi anthrwpoi pio efkola mathainoun antigrafontas.
dystyxws to diadiktyo einai gemato kataggelies , kai aganakthsh , opote kalo einai na leme tin diki mas protasi gia to kathe provlima.

PiKei είπε...

@ μοτοσακό:
Τι μαλάκας είσαι ρε; Μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα και βλέπω ότι λουφάρεις συστηματικά. Και μόλις έλειψα ανεβάζεις δύο (2) γαμάτα κείμενα; Πας καλά ρε κακομοίρη;

BABEL Λ είπε...

Δυστυχώς δεν είδα ειδήσεις και προσπαθώ μέσω Internet να μάθω για την δίκη. Θεωρούσα πως για ένα τέτοιο θέμα θα έβρισκα σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις σχετικά με το πώς και γιατί πάρθηκε αυτή η (αθωωτική) απόφαση. Σχόλια και σχετικές αναρτήσεις δεν ανακάλυψα σε καμία «επίσημη» «σοβαρή», «ανεξάρτητη» ή «αξιόπιστη» πηγή, μόνο σε site& blocks συγκεκριμένων ομάδων & ιδεολογιών. Δεν έψαξα καλά ή το θέμα απλά δεν υπάρχει?!?!?!?!?

razz the feminihilist είπε...

dikaiosynh sthn ellada, kalo, to allo me ton toto to ksereis? ase giati mou 8ymhses ta wraia ekeinhs ths dikhs-farsokwmodias me thn kopela pou viase o mpatsos sthn amaliada.

agglia kai pali agglia. me ola ta skata ths, thn protimw. 8 mhnes mou meinane, kanw ypomonh kai metraw meres mexri na thn kanw ki auth th fora gia panta.

The Motorcycle boy είπε...

Ανώνυμε, όταν είχε γίνει το περιστατικό είχα κάνει ένα σχετικό ποστάκι. Λεγόταν "σε ότι μισώ" αλλά βαριέμαι να το ψάξω εδώ μέσα -αν το γκουγκλίσεις θα το βρεις.

Κατά τα άλλα δεν είμαι τόσο πρόθυμος να γίνω απόλυτος όπως εσύ -δεν τα έχω τόσο ξεκάθαρα στο κεφάλι μου όσο εσύ.

Δεν έχω πολύ χρόνο να ψάχνω το διαδίκτυο -γράφω και μεγάλα ποστ, καταλαβαίνεις... Ίσως λοιπόν να επαναλαμβάνω πράγματα που κάποιος άλλος έχει γράψει καλύτερα.
Αλλά δεν κάνω καταγγελία, ούτε είμαι αγανακτισμένος -απλώς κάνω τη διαπίστωση οτι η νουμεράδα είναι πλέον νόμιμη και με δικαστική βούλα. Αυτό μόνο.

Δεν έχω σε εκτίμηση τους ανθρώπους που μαθαίνουν αντιγράφοντας, για την ακρίβεια τους εκτιμώ ελάχιστα περισσότερο από αυτούς που διδάσκουν το μάθημα της αντιγραφής.

The Motorcycle boy είπε...

ΠΚ, αυτή είναι η σωστή μέθοδος για περισσότερα κλικ στο μπλογκ μου -να αναρωτιέσαι κάθε μέρα "πότε θα σηκώσει κάτι ο καργιόλης;" Χαχαχαχα

Βασικά, μου έφυγε ο τάκος στη δουλειά -με το ζόρι πρόλαβα να τα γράψω αυτά στα κλεφτά.

ΒΑΒΕΛ, απλά δεν υπάρχουν. Τα επίσημα ΜΜΕ το περάσανε στο αμήχανο επειδή όταν είχε γίνει η ιστορία είχαν πάρει θέση υπέρ της κοπέλας.

Ραζ, κι όμως κάποτε σε αυτή την κωλοχώρα πηγαίνανε αναρχικούς στα δικαστήρια επειδή είχαν αρνηθεί στράτευση, ή επειδή είχαν πιαστεί σε διαδήλωση και ο δικαστής τους αθώωνε, δεχόμενος τη διαφορετική ιδεολογία τους! Σ΄αυτή την κωλοχώρα πήγαν καταζητούμενο για τρομοκρατία από τη Γερμανία (Ρολφ Πόλε) και ο δικαστής αποφάσισε να μην εκδωθεί δεχόμενος την διαφορετική του ιδεολογία! Σ΄αυτή την κωλοχώρα, συνήγορος υπεράσπισης σε κάποιες από τις παραπάνω δίκες ήταν ο Γιαννόπουλος (ναι, ο μετέπειτα χοντρομαλάκας υπουργός δικαιοσύνης). Ο οποίος είχε χρησιμοποιήσει το επιχείρημα: "κύριε πρόεδρε, αν έρθω και σας πω γαμώ την παναγία σας θα πρέπει να με κλείσετε μέσα -αλλά αν το πει ο κατηγορούμενος δεν συνιστά παραβίαση νόμου, επειδή δεν δέχεται τους νόμους μας και αυτό θα πρέπει να είναι σεβαστό"

Ο Καλος Λυκος είπε...

κλέβεις εκκλησία φίλε - τα ίδια βιβλία διαβάζουμε...

πάρε και εσύ ένα λοιπόν, από το βιβλίο του Thompson... θα μπορούσε να το είχε πει η κοινωνία της Χαλκίδας, οι δικαστές, τα φασιστικά σάιτς ή και οι εφημερίδες - αλλά το είπε ένας Άγγελος της Κόλασης :

Whaddeyou mean by that word 'right'? The only thing we're concerned about is what's right for us. We got our own definition of 'right'

The Motorcycle boy είπε...

Φιλοσοφημένος ο Άγγελος και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Επειδή έτσι ξαναγυρνάμε στο ερώτημα "ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είναι οι άλλοι" (ναι, αλλά εμείς είμαστε οι άλλοι).

La koumbara είπε...

Σκατά


(Συγνώμη για το γαλλικό.)

Τώρα δεν είναι που πρέπει να μαζευτούν όλες οι γυναικείες οργανώσεις μαζί με όλες οργανώσεις προστασίας των παιδιών/εφήβων και τα τύπου χαμόγελα, να βρουν τον ΚΑΛΟ δικηγόρο και να ασκήσουν έφεση; Δεν ξέρω τι συνέβη πραγματικά, αλλά δεν είναι απλώς ντροπή;

The Motorcycle boy είπε...

Το γαλλικό είναι Λα σκατά, όχι σκέτο σκατά κουμπάρα!

Όσο μαζεύονται οι γυναικείες οργανώσεις και οι οργανώσεις προστασίας του παιδιού και οι οργανώσεις προστασίας των Βούλγαρων αριστούχων μαθητών, τόσο το θέμα θα μερικοποιείται νομίζω. Τόσο το θέμα θα γίνεται "αλλουνού δουλειά".

Εγώ δεν είμαι ούτε γυναίκα, ούτε κακοποιημένο παιδί, ούτε Βουλγάρα αριστούχος μαθήτρια -αλλά εξακολουθεί να με ενοχλεί αυτή η υπόθεση -κατάλαβες τι εννοώ; Δεν είναι θέμα των επί μέρους κοινωνικών ομάδων, είναι θέμα όλων μας.

Δεν ξέρω πάντως αν θα πάει παραπέρα η υπόθεση -κάτι μυρίζει άσχημα εκεί πέρα (και με αυτό δεν εννοώ την υποτιθέμενη υπαιτιότητα της κοπέλας).

La koumbara είπε...

Μα εκεί ακριβώς έγκειται η πάγια ειρωνία. Εμένα δεν με ακούει κανείς και δεν μπορώ να κάνω πολλά, άρα εντάσσομαι σε έναν συλλογικό φορέα για να αποκτήσω φωνή. Ο άλλος που είναι συλλογικός φορέας και που έχει δημιουργηθεί για να μπορεί να κάνει πολλά, δεν κάνει παρά ελάχιστα για να μην δημιουργήσει αντιπάθειες και μετά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Γι' αυτό και ένα τέτοιο θέμα (ό,τι κι αν έγινε, είπαμε δεν ξέρουμε τι συνέβη) θα ήταν 'αγκάθι' για όλους, άρα όλοι κάθονται στα αυγά τους.
Και τι γίνεται στο τέλος;
Ο βιασμός είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθεί, οπότε θα πρέπει να υποθέτουμε ότι δεν έγινε. Προσωπικά νομίζω ότι η κοπέλα νιώθει ήδη ντροπιασμένη (και φοβισμένη με τις αγωγές που έχουν ασκηθεί εναντίον της) οπότε δεν θα ασκήσει έφεση μπας και βρει την ησυχία της (και φαντάζομαι ότι θα υπαναχωρήσουν και οι μηνυτές της). Έτσι διατηρείται μια δικαστική απόφαση που - να πω το απλούστερο -αθωώνει κάποιους που το έκαναν (ομαδικά-συναινετικά;;;;) στο σχολείο.
Pas mal!

The Motorcycle boy είπε...

Κουμπάρα, αυτή η υπόθεση (όταν συνέβη το περιστατικό) είχε αποδείξει τη μαλακία της κατάτμησης που συνεπάγεται η δράση αυστηρά περιχαρακωμένων συλλογικών φορέων.
Η υπόθεση είχε στην αρχή προκαλέσει γενικευμένη κατακραυγή. Ο Πανανδρέου (τότε αντιπολίτευση) είχε καυτηριάσει τη στάση του σχολείου να δώσει πενθήμερη αποβολή ΚΑΙ στους δράστες ΚΑΙ στο θύμα. Ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης είχε εκφραστεί θετικά για την κοπέλα ή κάτι τέτοιο. Ο, τότε ζωντανός, Χριστόδουλος είχε προσφερθεί να βοηθήσει (και μάλλον το είχε κάνει). Αποτέλεσμα: η μητέρα και η κοπέλα φύγανε από το χωριό και η κοπέλα γράφτηκε σε ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα -με τα έξοδα πληρωμένα από κάποιον από τους παραπάνω παράγοντες.

Μετά σκάσανε οι φεμινιστικές οργανώσεις. Ξεκίνησαν με πούλμαν από το Πεδίο του Άρεως να πάνε να διαμαρτυρηθούν στο χωριό -εκεί έφαγαν το ξύλο της αρκούδας, έγινε κάποιος ντόρος, μετατοπίστηκε το θέμα στην παλιοπατριαρχική κοινωνία και στους ρατσιστές χωριάτες, πέσανε και 10 συνθήματα "το κράτος είναι ο μόνος βιαστής", πανηγύρισαν οι νεοναζί που έφαγαν ξύλο οι αναρχικοί, ανταπάντησαν οι αναρχικοί οτι θα ρίξουν περισσότερο ξύλο στους φασίστες -γαμήθηκε πλήρως το θέμα.

Τώρα, μετά από 4 χρόνια, που έγινε η δίκη, η κοπέλα έχει 0 (ολογράφως -μηδέν) υποστηρικτές. Το κράτος σέβεται την απόφαση του δικαστηρίου, οι δημοσιογράφοι βρήκαν καινούργιο θέμα γυρίζοντας τον βιασμό σε νυμφομανία, οι αναρχικοί δεν υποστηρίζουν άτομα τα οποία υποστήριξε ο Χριστόδουλος, οι νεοναζί ξαναπανηγυρίζουν...

Αυτά είναι τα γεγονότα και βάζω τελεία εδώ -κοίτα:.

super_toto είπε...

Νουμεράδα! Ωραία λέξη, δεν την είχα ξανακούσει (διαβάσει). Πάντως, μόνο και μόνο για την ατάκα των Hell’s Angels για τα γιαπωνέζικα μηχανάκια , δείχνει πόσο μαλάκες είναι. 40 χρόνια πίσω είναι τα Harley σε σχέση με τα τζαπόνια.

Ο βιασμός είναι ίσως το χειρότερο έγκλημα ,που μπορεί να διαπραχθεί εις βάρος μιας γυναίκας. Και η ρετσινιά του βιαστή όμως, είναι ίσως η χειρότερη που μπορεί να φέρει κάποιος.
Η ελληνική δικαιοσύνη, κάθε άλλο παρά τυφλή είναι. Ένα θέατρο του παραλόγου είναι, διεφθαρμένο μέχρι το κόκαλο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολύ πιασάρικη. Διαθέτει όλα τα στοιχεία ενός κοινωνικού θρίλερ. Βιασμός, ανήλικα, μετανάστες, επαρχεία, καταλήψεις. Και γαμώ. Και το γράφω αυτό γιατί καθημερινά συμβαίνουν βιασμοί αλλά δεν παίρνουν τέτοια έκταση, μάλλον δεν παίρνουν καθόλου έκταση καθώς το κοκτέιλ δεν είναι τόσο δυνατό. Δεν πουλάνε δηλαδή.

Προσωπικά πάντως θα απέφευγα να πάρω θέση για το αν επρόκειτο για βιασμό ή για συναινετικό σεξ, από τη στιγμή που ούτε τα στοιχεία γνωρίζω, ούτε με τους εμπλεκόμενους έχω μιλήσει, ούτε δικαστής είμαι.

Όσο λάθος είναι να υιοθετήσει κανείς τη θέση των φερόμενων βιαστών, άλλο τόσο λάθος είναι να υιοθετήσει και την θέση της κοπέλας. Προσπάθησα κι εγώ να βρω διάφορες πληροφορίες για την υπόθεση στο ιντερνετ αλλά λίγα πράγματα μπόρεσα να συλλέξω. Και τίποτα από όλα αυτά δεν με κάνει να αποκτήσω γνώμη.

xouxouxou είπε...

σχετικά με το παρατηρητήριο, νομίζω έχει ξεκινήσει καλά, έχει ήδη βοηθήσει στο να δικαιωθούν κάποια θύματα αστυνομικής βίας στο ευρωπαικό δικαστήριο, αλλά το θ'έμα είναι, όσο καλά κι αν την κάνουν τη δουλειά τους, ποιος μπορεί να τα βάλει με τη δικαστική εξουσία;

ανααφέρω την περίπτωση του μάριου ζέρβα γιατί είναι ιδιαίτερη, όπως τότε με το φοιτητή με τα σταράκια, έχει αρχίσει να γίνεται κανόνας η δικαστική ασυδοσία και αυτό φαίνεται φυσικά και στην υπόθεση της αμαρύνθου:
νομίζω, διορθωσέ με αν κάνω λάθος, ότι στις περασμένες δεκαετίες προβλήματα με καταφανώς άδικες αποφάσεις ανακριτών, εισαγγελέων και λοιπών κοράκων είχαν κατά κύριο λόγο ή σχεδόν αποκλειστικά οι αναρχικοί, οι έμποροι ναρκωτικών που δεν είχαν λάδωμα σε κάποιο υπουργείο, γενικά κάποιοι με ποινικά προηγούμενα ή σαφές αντικαθεστωτικό ιστορικό.
τώρα που τα φαινόμενα έγκλεισης αθώων με μόνο στοιχείο την κατάθεση ενός μπάτσου πολλαπλασιάζονται, είναι νομίζω λειψό το να μιλάμε μόνο για αστυνομική αυθαιρεσία, μιλάμε για δικαστική παράνοια.
αυτό λέω, ποιο παρατηρητήριο θα μπορούσε να ελέγξει τους δικαστές, όταν ακόμη και οι καταδικαστικές αποφάσεις της ευρώπης, δεν θίγουν αυτούς που προκάλεσαν το πρόβλημα, απλά πληρώνουμε στην ευρώπη μερικά ακόμη τσουχτερά πρόστιμα;
αν δεις στο σάιτ του παρατηρητηρίου όπου αναφέρονται οι νίκες του, δεν υπάρχει ούτε ένα όνομα δικαστή, μόνο ο υπουργός, λες και η πολιτική ευθύνη του χρυσοχοίδη είναι η μοναδική.

xouxouxou είπε...

το "εμποροι ναρκωτικών" ήθελε εισαγωγικά, εννοούσα χρήστες με μικροποσότητες που τρώγανε - και τρώνε- ποινές μεγαλύτερες από εμπόρους.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μιλάμε για ανήλικο κορίτσι, έχει σημασία αν συναίνεσε?
Κι αν αντί για συμμαθητές, ήταν 3-4 πενηντάρηδες?
Συναίνεση πάλι?
Να σας θυμίσω, πως οι δικαστικές αποφάσεις δεν υπόκεινται σε κριτική.
Μην είναι και ποινικά κολάσιμη η τυχόν κριτική δεν ξέρω...
Γιαπωνέζικο ναι, ποιό όμως?

mbiker

xouxouxou είπε...

είχα ακούσει ότι σε δίκη για βιασμό στο τέξας, ο συνήγορος του κατηγορούμενου για βιασμό είχε φέρει το φοβερό επιχείρημα ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πελάτη του, τυο βιαστή, το θύμα αν και φώναζε, έδειχνε να το ευχαριστιέται.

θαρρώ πως αθωώθηκε κιόλας ο παλικαράς με την εξυπνάδα αυτή.

ποια συναίνεση ρε, ακόμα δε μπορώ να χωνέψω ότι ψηφίζουνε κι αυτές μαζί μας.

The Motorcycle boy είπε...

ΤΟΤΟ, εύχομαι ειλικρινά, η νουμεράδα να μείνει απλώς "ωραία λέξη" για σένα και να μην τύχει ποτέ στη ζωή σου να τη γνωρίσεις σε πιο κοντινό σου επίπεδο. Επειδή τότε θα καταλάβεις οτι πρόκειται για ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε άνθρωπο.

Οι Άγγελοι της Κόλασης έχουν την κλασσική αμερικάνικη λογική πατριωτισμού (όπως και πολλοί άλλοι) γι΄αυτό απεχθάνονται τα γιαπωνέζικα. Πάντως, για να πούμε και του Αγγέλου το δίκιο, καλά τα γιαπωνέζικα, χάι τεκ κι έτσι αλλά μπροστά στις Χάρλεϊ είναι σκέτες κουδουνίστρες από άποψη αντοχής και αξιοπιστίας.

Κατά τα λοιπά -δεν νομίζω να πήρα ΑΛΛΗ θέση για το συμβάν, πέραν του οτι το δικαστήριο νομιμοποίησε τη νουμεράδα και με τη βούλα! Διαφωνείς σε αυτό; Επειδή, ακόμα και οι δράστες του περιστατικού δεν αρνήθηκαν οτι αυτό ακριβώς έκαναν!
Άρα, το θέμα είναι: η νουμεράδα θεωρείται ή όχι βιασμός; Απάντα μου σε αυτό για να βγάλουμε μια άκρη.

The Motorcycle boy είπε...

Ξουξου, δεν έχω άποψη περί του τι γινόταν στα δικαστήρια επί χούντας και παλιότερα (αν και όλοι ξέρουμε την περίπτωση Σαρτζετάκη). Από τη μεταπολίτευση και δώθε όμως τα πράγματα δεν ήταν ποτέ τόσο άσχημα όσο τα τελευταία χρόνια.

Δεν ίσχυε απολύτως το "είσαι αναρχικός ή πρεζόνι -άρα πας μέσα", ξέρω πολλά περιστατικά που οι δικαστές αθώωσαν κάποιους με περισσότερα "επιβαρυντικά" στοιχεία απ΄όσα φορτώνουν τώρα στον ράστα ή στον άλλο με τα πράσινα παπούτσια. Εντάξει -δεν είμαι πρόχειρος να σου δώσω συνολικά στατιστικά, αλλά έχω την εντύπωση οτι ΠΟΤΕ (μετά τη χούντα) οι δικαστές δεν ήταν τόσο αυθαίρετοι όσο τώρα.

Mbiker, εγώ μεν έχω τη γνώμη οτι η συναίνεση του ανηλίκου (γενικότερα, όχι σε αυτή την περίπτωση) ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, αλλά Ο ΝΟΜΟΣ ορίζει αυτό ακριβώς που λες εσύ. Το σεξ με ανήλικο τιμωρείται ΑΚΟΜΑ κι όταν ο παρτενέρ είναι εξίσου ανήλικος. Αναρωτιέμαι -άλλαξε ο νόμος ή δεν τον γνωρίζουν οι δικαστές;

Προσωπικά πάντως, δεν έκρινα την απόφαση -απλά τη μετέφερα: η νουμεράδα είναι νόμιμη, αυτό είπα! Αυτή δεν είναι η απόφαση; Άρα, οι τόσο "διαφημισμένοι" βιασμοί των Άγγελων της Κόλασης στην Αμερική, εδώ δεν θα τιμωρούνταν!

Η Χόντα γαμεί τεχνολογικώς, η Γιαμάχα γαμεί από θέμα τιμής-αξίας, η Σουζούκι και η Καβασάκι απλώς υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τις εξαιρέσεις -αυτά νομίζω για τα γιαπωνέζικα. Βέβαια, αν μιλάμε για πόρωση, μιλάμε για Ντουκάτι -έτσι; Εγώ πάντως ένα ΧΤ 660 έχω.

super_toto είπε...

Εντάξει μην αρπάζεσαι, απλά μου φάνηκε αστεία η λέξη, δεν την είχα ξανακούσει.

Για τα τζαπόνια καλύτερα να μην τα πούμε σε αυτό το πόστ, μιας και πρόκειται για καθαρό σπαμ. Πάντως το μόνο για το οποίο δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους Γιαπωνέζους είναι η αξιοπιστία και η αντοχή των μηχανημάτων τους.

Στην ερώτηση που μου κάνεις δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί όπως σου είπα στην αρχή δεν μπορώ να έχω θέση. Δεν γνωρίζω αν επρόκειτο για νουμεράδα ή όχι. Άρα τι να σου απαντήσω? Αν όντως ήταν έτσι τότε ναι το δικαστήριο τη νομιμοποίησε. Αν επρόκειτο για κάτι άλλο τότε όχι δεν τη νομιμοποίησε..

The Motorcycle boy είπε...

Ξουξου, καλά κι εγώ ξέρω το άλλο επιχείρημα οτι "εφόσον ένας άντρας με κατεβασμένα παντελόνια είναι αδύνατο να τρέξει πιο γρήγορα από μια γυναίκα με σηκωμένα φουστάνια δεν υπάρχει βιασμός"!

ΤΟΤΟ, μια Χάρλεϊ αντέχει (κατά μέσο όρο) γύρω στα 50 με 60 χρόνια πριν αρχίσει να πέφτει -για τέτοιο επίπεδο αξιοπιστίας μιλάμε. Εντάξει, παίζει βέβαια και το πόσο την πληρώνεις σε σχέση με τα γιαπωνέζικα -τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα...

Νουμεράδα είναι όταν πολλοί άντρες κάνουν σεξ με μία γυναίκα. Οι κατηγορούμενοι στη συγκεκριμένη υπόθεση (4 τον αριθμό) παραδέχτηκαν οτι όλοι τους (ή οι 3 από αυτούς) έκαναν σεξ με την κοπέλα στις τουαλέτες του σχολείου. Αυτό είναι μια νουμεράδα και δεν το αμφισβήτησε κανένας. Απλά είπαν οτι έγινε με τη θέλησή της.

Ρωτάω εγώ: η νουμεράδα είναι ή όχι βιασμός; Γενικά μιλάω (κι αν διάβασες στο ποστ μου την διαχωρίζω από την παρτούζα).

super_toto είπε...

Τώρα γιατί τα περιπλέκεις τα πράγματα? Δίχως να γνωρίζω, τη νομική υπόσταση του θέματος, μιας που νομικός δεν είμαι, βιασμός νομίζω ότι προκύπτει εφόσον κάποιο άτομο έρθει σε σεξουαλική επαφή παρά τη θέλησή του. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από αυτό που έγραψες είναι εάν έχουμε συναίνεση μιλάμε για παρτούζα αλλιώς για νουμεράδα.

Αυτό δεν θα πρέπει να κρίνει ένας δικαστής? Αν υπήρξε συναίνεση ή αν υπήρξε βία, εξ' ου και βιασμός.
Ούτε εγώ κρίνω την απόφαση. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι άλλο ένα καρφί στο φέρετρο της δικαιοσύνης. Θα μπορούσε και να μην είναι όμως, δεν τον γνωρίζω και δεν μπορώ να το κρίνω.

The Motorcycle boy είπε...

ΤΟΤΟ, κάνε μου τη χάρη -ξαναδιάβασε το ποστ μου. Δε γίνεται να κουβεντιάζουμε όταν δεν έχεις ΑΚΟΜΑ καταλάβει τι εστί νουμεράδα!

super_toto είπε...

Τι να σου πω. Το ξαναδιάβασα αλλά πάλι το ίδιο κατάλαβα. Η διαφορά ανάμεσα στη παρτούζα και τη νουμεράδα είναι η συναίνεση. Αν και πάλι δεν κατάλαβα σωστά μην ασχοληθείς άλλο.

Ανώνυμος είπε...

καλα εγω εχω μια ηλιθια απορεια. αφου η κοπελιτσα γουσταρε, γιατι μετα πηγε στο δικαστηριο; για να τους εκδικηθει; για ποιο λογο αφου περασε καλα. για να τους εκβιασει; δεν νομιζω γιατι ετσι δεν θα πηγαινε στα δικαστηρια. για να κανει πλακα; μπα...για να ξεφτυλισει τα ντοπια παιδια απο καλες οικογενειες!!!! αυτο ειναι! τα παλιοκομουνια οι βουλγαροι. δε φτανει που μας κουβαληθηκαν εδω και τους δινουμε ενα κοματι ψωμι, διαφθηρουν και τα μπουμπουκια μας και τα πανε και στα δικαστηρια.

Ανώνυμος είπε...

Τοτέ

Το λέει κι η λέξη.
Νουμεράδα. Παίρνουν οι γαμήκουλες, νούμερο, αύξοντα αριθμό.
Δεν συμμετέχουν μαζί σε σεξ, όπως πολύ κατατοπιστικά μας μαθαίνει το YOUPORN χαχαχαχαχα.
Πρόκειται καθαρά για βιασμό.
Και στην προκειμένη περίπτωση, επειδή πρόκειται για ανήλικη, δεν νομίζω πως έχει σημασία αν υπήρξε συναίνεση ή όχι.

ΧΤ 660 ε?
Εγώ επειδή είμαι μεγαλύτερος (όχι στο μπόϊ), είπα να καβαλήσω κάτι σαν τους μικροτσούτσουνους με τα τεράστια 4x4. Κάνει ακατάπαυστα με 180 κάτι αποστάσεις όμως...
Βρές το μοτορτέτοιε αν μπορείς...

mbiker

The Motorcycle boy είπε...

Toto, στο εξηγεί κι ο mbiker από πάνω -δεν πρόκειται δα και για πυρηνική φυσική! Απλά πράγματα: το να το κάνει μια γυναίκα με όσους άντρες θέλει σε κάποιον άνετο χώρο -είναι λογικό. Το να το κάνει μια γυναίκα με τον τύπο που καραγουστάρει σε κάποιον άβολο χώρο -είναι επίσης λογικό. Αλλά το να το κάνει μια ΜΑΘΗΤΡΙΑ, στις 10 η ώρα το ΠΡΩΙ, με 3-4 μαντραχαλάδες, στις ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ βρωμάει από χιλιόμετρα μακριά οτι δεν είναι πράξη που έγινε με τη θέληση της μαθήτριας. Όπως και κάθε νουμεράδα άλλωστε. Αγγλικά αυτό λέγεται gangbanging αν σε βοηθάει να κατανοήσεις περί τίνος πρόκειται. Επανέρχομαι λοιπόν μετά τις εξηγήσεις: εσύ αυτό το πράγμα ΓΕΝΙΚΑ το θεωρείς βιασμό ή όχι;

Άσωτε, τους έκανε μήνυση λένε οι μαθητές και οι μαθήτριες επειδή είδε να την τραβάνε με το κινητό! Και οι μαθήτριες σβήσανε επιτόπου το βίντεο! Αλλά αυτή συνέχισε να επιμένει περί μήνυσης. Βουλγάρα -τι περιμένεις; Απόγονος των κομιτατζήδων, με το κονσερβοκούτι στο χέρι! (Πάντως είναι και τυχερά τα παιδάκια εκεί πέρα -γιατί αν το είχανε κάνει σε καμιά Ρωσσίδα ας πούμε θα γινόταν κι άλλο συνενετικό σεξ στις τουαλέτες -κι άντε μετά να αποδείξουν οτι οι Ρώσσοι πηδήξανε με το ζόρι αδερφό και αδερφή -γαμίκουλα και κινηματογραφίστρια δηλαδή. Αλλά βλέπεις, ξέρουν που την πέφτουν, έτσι πάει ως φαίνεται).

Mbiker, Βαραδέρο ή είσαι αρχαίος με κάνα Τάιγκερ; Κι εμένα κάνει αποστάσεις με 180 (ψιλοκατηφόρα μπορεί και να διακοσαρίσει) αλλά κάθε 100 χλμ. θέλει αναγκαστική στάση για να επανέλθει ο κώλος στη θέση του (ο δικός μου, όχι του ΧΤ).

ΗΛ. είπε...

Αν οι μαντραχαλάδες ήταν μετανάστες και η κοπέλα δικιά μας τι θα λέγανε τα φασιστοειδή;"στην πυρά στην πυρά".Εγώ πάντως αν είχε συμβεί σε δικό μου κορίτσι θα είχα αντιδράσει πολύ άσχημα,δεν θα το ξεχνάγανε για όλη τους τη ζωή.Δεν είδα πουθενά όμως να αναφέρουν τον πατέρα της,γιαυτό βρίσκουν και τα κάνουν.
Παλιά όταν ήμουν νέος έκανα Καρδίτσα Αθήνα με το ΧΤ550 χωρίς στάση 2-3 φορές,μια φορά θυμάμαι δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος όταν έφτασα.
Σας ζηλεύω βρε κερατάδες που καβαλάτε ακόμα μηνανές!

The Motorcycle boy είπε...

Άντε ρε παλιόγερε που μας ζηλεύεις κιόλας! Κοίτα να ξαναπάρεις καμιά μηχανή γιατί θα μεγαλώσουν τα παιδιά σου και δε θα σου δίνουν τις δικές τους.

Τα λέει ο μικρός Πλεύρης: "Ένας στους δυο βιασμούς γίνεται από ξένους" (αυτός είναι ο κακός βιασμός -ο άλλος που γίνεται από Έλληνες είναι ο καλός, κατάλαβες;)

Όχι, νομίζω οτι δεν είναι εδώ ο πατέρας της μικρής -καλύτερα ίσως, γιατί μπορεί να κατέληγε φυλακή ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛ
"...Παλιά όταν ήμουν νέος έκανα Καρδίτσα Αθήνα με το ΧΤ550 χωρίς στάση 2-3 φορές,μια φορά θυμάμαι δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος όταν έφτασα.
Σας ζηλεύω βρε κερατάδες που καβαλάτε ακόμα μηνανές"

Εγώ πάντως είμαι 53.
Απο το Τρανσάλπ, για λόγους καθαρά αποστάσεων (Θεσσαλονίκη εγώ, Πελοπόννησο η γυναίκα μου), το γύρισα σε "Βαρεδέρο" που λέει κι ο μοτορμπόϋ. Πιό μεγάλος αν είσαι, έχει και τα γκόλντγουιγκ (για τα παπούγιαγια χαχαχαχα)

Το μάντεψες το μηχανάκι μεγάλε. Αστέρι!

mbiker

ΗΛ. είπε...

Ναι αν ήταν εδώ ο πατέρας της θα το σκεφτόταν καλύτερα αυτά τα δέρματα.
Πήρα ένα σκούτερ 150cc πέρσι για να πηγαίνω μέχρι το καφενείο αλλά είναι ξερό και μ'ενοχλεί στη μέση,κοπανάει με το παραμικρό το πούστικο.Ξέρεις το σκέφτομαι πολλές φορές για μηχανή,αλλά η επαρχία δεν έχει μποτιλιάρισμα με το αυτοκίνητο πας γρήγορα παντού και ξεκούραστα,δεν είναι Αθήνα που την αξιοποιείς όλο το χρόνο,εδώ χαμένη θα πάει,και ξαναπροσγειώνομαι.

ΗΛ. είπε...

mbiker 49είμαι, μου δίνεις κουράγιο,θα το ξανασκεφτώ,έχω μέλλον χαχα.

Ανώνυμος είπε...

Μια και πιάσαμε τα μηχανάκια, ξέρεις ποιό είναι το γαμώτο?
Να σε βάλουν τα παιδιά σου σε βάθρο, με τέτοια πράγματα.
Η μια μου κόρη στα 19, ήταν πολύ εκλεκτική στο ποιόν θα πιάσει φίλο. 'Επρεπε νάχει μηχανή. Όχι μηχανάκι, μοτοσυκλέττα.
Όταν είδα τι έχει ο τσόγλανος, με ζώσανε τα μαύρα φίδια.
Μονόσελο σχεδόν, πίσω αυτό το σελάκι που κάθεσαι με τα γόνατα στ αυτιά, R6.
Έχασα τον ύπνο μου και πληρώνω αμαρτίες γμτ...

mbiker

ΗΛ. είπε...

Kαι συ κόρες έχεις;τι κοριτσομπλόγκ είναι τούτο;σε καταλαβαίνω απόλυτα.Εμένα η μεγάλη είναι 15 πιστεύω θα κοιμηθώ κανά δυό χρόνια ακόμα ήσυχα.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να μην κολλήσει, αν και χλωμό το βλέπω. Γοητεύουν τ άτιμα, χώρια που εξυπηρετούν στην κίνηση στις πόλεις.

Καλά, αυτό το τόσα γκόλ αυτοί, σέντρα εμείς, είναι όλα τα λεφτά.

mbiker

ΗΛ. είπε...

Ποιός ξέρει τι μας περιμένει;
Ναι όλο πρωτοτυπίες είναι ο μηχανοδηγός.(τώρα βλέπει ειδήσεις)

super_toto είπε...

Άρα που καταλήγουμε; Αφού εγώ είπα ότι από αυτά που διάβασα στο άρθρο σου, κατάλαβα ότι η διαφορά μεταξύ νουμεράδας και παρτούζας είναι η συναίνεση, εσύ με έστειλες να ξαναδιαβάσω το ποστ. Και αφού το ξαναδιάβασα έρχεσαι και μου εξηγείς ότι η διαφορά είναι ακριβώς αυτή που αρχικά διατύπωσα.

Δεν έχει σημασία όμως αυτό. Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι ότι όταν κάποιος αντλεί την πληροφόρησή του από δημοσιεύματα και μπλογκαρίσματα ελλιπέστατα κατά κοινή ομολογία, τότε δεν μπορεί να παίρνει θέση ούτε υπέρ της μιας ούτε υπέρ της άλλης θέσης.

Να πω και κάτι ακόμα. Είμαι στα τριάντα και φουλάρω για τα τριανταπέντε. Ακόμα και η δική μου γενιά πρόλαβε να ζήσει την παιδική της ηλικία με αθωότητα. Φαντάζομαι ακόμα περισσότερο η δική σου γενιά.
Η σημερινή γενιά όμως δεν πρόλαβε. Τα παιδιά πλέον, έχουν τη δυνατότητα να έρχονται σε επαφή με το σεξ από πολύ μικρή ηλικία. Να ναι καλά το youporn. Θυμάμαι ότι στο γυμνάσιο είχε πεσει στα χέρια μου ένα Prive. Έκανε το κύκλο της τάξης για κάνα μήνα και όταν ξαναεπέστρεψε στα χέρια μου, σκεβρωμένο (αντιλαμβάνεσαι γιατί), έλειπαν όλες οι φωτογραφίες και είχε μείνει μόνο το κείμενο. Αυτή ήταν η σχέση μας με το σεξ. Αντιθέτως σήμερα τα παιδιά από τα 12-13 έχουν επαφές και μέχρι τα 15-16 έχουν περισσότερη σεξουαλική ζωή από αυτή που είχαμε εμείς στα 25.
Καλό ή κακό δεν το κρίνω. Αλλά δεν πέφτω και από τα σύννεφα αν ακούσω ότι σε κάποιο σχολείο γίνονται παρτούζες στην κατάληψη. Άλλες εποχές.

Ανώνυμος είπε...

Ρε για ανήλικα παιδάκια μιλάμε, ψυχραιμία,
θυμάμαι πολλές τέτοιες περιπτώσεις να γίνονται στο σχολείο μου ως ανήλικο μαθητούδι.

Ο βιασμός δεν είναι σεξ, αλλά βία με σκοπό την ταπείνωση του θύματος.

Πραγματικά δυσκολεύομαι να φανταστώ μικρά ανήλικα να ασκούν τέτοιου είδους βία.
Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως στοι ίδιο κελί που έβαλαν τους πιτσιρικάδες υπήρχε ένας αληθινός Αλβανός βιαστής που συνελήφθη επειδή έμπηξε ένα σκουριασμένο σκουπόξυλο στην μήτρα ένός κοριτσιού, παθαίνοντας ρίξη μήτρας.

ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΤΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΜΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ

(αυτό για το κορίτσι που βιάσθηκε από τον αλβανό)

The Motorcycle boy είπε...

Ηλία και Mbiker, ωραία -το κάναμε ΚΑΠΗ εδώ μέσα! Μη λέτε ρε τις ηλικίες σας -αφήστε την κουβέντα στις μηχανές μπας και τσιμπήσει κανένα θηλυκό (αν και οι γυναίκες κάτω των 40 όταν ακούνε μηχανή ξυνίζουν -το κράνος, βλέπεις, πατικώνει τα μαλλιά).

Μια κόρη έχω -10 χρονών και ΕΓΩ μπορώ να κοιμάμαι ακόμα κάνα δυο χρόνια ήσυχος, εσύ Ηλία αγόρι μου είσαι μέσα στη γραμμή πυρός και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα! Τα σημερινά 15άχρονα δεν έχουν ακόμα διαζύγιο στο ενεργητικό τους απλώς επειδή δουλεύουν με αργούς ρυθμούς τα ελληνικά δικαστήρια -τι νόμισες;

Γιατρέ, Βαραδέρο οδήγησα μια φορά και ήμουνα χεσμένος -φοβόμουν μη μου πέσει το κτήνος και χρειαστεί να πάρω στεγαστικό δάνειο για να το επισκευάσω. Ενώ το ΧΤάκι, αν βαριέσαι να κατεβάσεις σταντ το ρίχνεις στο πεζοδρόμιο, το πολύ να του στραβώσει καμιά μανέτα (κόστος 9 ευρώ). Πάντως, αυτά τα αλητόπαιδα με τα Ρο, τα στριμώχνεις στα μουλωχτά και τους εξηγείς οτι ο συνεπιβάτης κόβει 20 χιλιόμετρα τελικής -δεν υπάρχει άλλη σωτηρία! Το κακό δεν είναι οτι κάθεσαι με τα γόνατα στ΄αυτιά, το κακό είναι οτι έτσι όπως κάθεσαι φαίνεται ο κώλος σου σ΄όλη τη διαδρομή.

Ηλία, προσωπικά τρέμω να οδηγήσω σκούτερ -μου είχαν δώσει ένα μέχρι να μου φέρουν το ΧΤ και όταν φρέναρα απλά άνοιγα τα πόδια για να πέσει μόνο του χωρίς να με πάρει από κάτω. Αναρτήσεις δεν έχουν, ρόδες μικρές -σκοτώστρες φίλε!

Το "γκολ αυτοί -σέντρα εμείς" κάπου το έχω ακούσει, δεν θυμάμαι που. Είναι πάντως η πιο ηλίθια αισιόδοξη δήλωση της πιάτσας. Ναι, ε΄δια ειδήσεις χτες και ξεκωλώθηκα στο γέλιο όσο προσπαθούσαν οι ομιλούσες κεφαλές να αναλύσουν μιάμιση σελίδα Α4 της Ε.Ε.

The Motorcycle boy είπε...

ΤΟΤΟ, φοβερός είσαι ρε παιδί μου! Η απόφαση του δικαστηρίου (στο πάω αλλιώς μπας και βγάλουμε άκρη) ήταν πως υπήρξε συναινατικό σεξ. Κι αυτό δεν το διάβασα σε μπλογκς, το διάβασα σε άρθρα εφημερίδων (αν η πληροφορία τους είναι λάθος -πάω πάσο). Ξαναρωτάω λοιπόν: πόσο πιθανό σου φαίνεται, μια μαθήτρια, 10 η ώρα το πρωί, να φωνάξει 4 μαθητές στις τουαλέτες για να την πηδήξουν; Και ΑΦΟΥ το κάνει αυτό, να τους κάνει μήνυση επειδή ΜΑΖΙ με τους μαθητές ήρθαν και 2 άλλες κοπέλες (τις οποίες φυσικά δεν είδε η μαθήτρια -τόσο τυφλωμένη από το πάθος που ήταν!) οι οποίες κοπέλες την τράβηξαν βίντεο, το οποίο όμως έσβησαν αμέσως! Γιατί έκανε μήνυση η κοπέλα; Και γιατί (εφόσον το ήξεραν οι μαθήτριες) δεν κράτησαν το βίντεο που αποδείκνυε οτι δεν υπήρξε βιασμός; Σημείωσε οτι η μια μαθήτρια ήταν αδελφή του ενός συμμετέχοντος.
Όλα αυτά σου φαίνονται λογικά;

Ναι, ξέρω οτι τα παιδιά μαθαίνουν για το σεξ νωρίτερα, κι εγώ συγκριτικά με τα νέα παιδιά, έμαθα περί ναρκωτικών πολύ νωρίτερα από αυτά. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι πήρα ναρκωτικά στα 15 μου, ούτε οτι τα παιδιά σήμερα κάνουν παρτούζες από τα 15. Για την ακρίβεια η στρεβλή γνώση περί σεξ έχει οδηγήσει τα παιδιά σε αποστροφή και όχι στη συμμετοχή -αυτό δείχνουν οι σχετικές έρευνες. Κι όπως είπε ο Μπάικερ παραπάνω -το σεξ μεταξύ ανηλίκων απαγορεύεται από το νόμο. Σωστά;

The Motorcycle boy είπε...

Ανώνυμε, είδες τον παλιοΑλβανό; Ανήλικος δεν ήταν, αφού τον έβαλαν στο ίδιο κελί με τους πιτσιρικάδες; Όταν λοιπόν λες οτι δυσκολεύεσαι να φανταστείς μικρά ανήλικα να ασκούν τέτοιου είδους βία ΠΡΟΦΑΝΩΣ αναφέρεσαι ΜΟΝΟ σε Έλληνες ανήλικους! Πάρε λοιπόν το ρατσισμό σου και τράβα παραδίπλα άνθρωπέ μου -βρες κάνα μπλογκ του Σύριζα να ρίξεις τα βρισίδια σου. Το ξέρω οτι σου είναι δύσκολο να αντιληφθείς όσα διαβάζεις, αλλά δε φταίω εγώ γι΄αυτό -εντάξει;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι ρατσιστής που ανακαλύπτεις ιδεολογικοπολιτικά κίνητρα στον δήθεν βιασμό από πιτσιρικάδες και "φασιστοειδή τέρατα" στις χαβαλοπαρέες των ανηλίκων.
Ένας μεσόκοπος συντηρητισμός από την ανάποδη, προκειμένω να βολευτεί η ιδεολογία και η παραμύθα μιας ζωής.
Απλοικά σχήματα που ζητούν επιβεβαίωση.
Υπάρχεις γιατί υπάρχει ο δράκος και αν δεν υπάρχει δράκος τον επινοείς.

Ο Αλβανός 20 χρ. τον βάλανε στο μοναδικό κρατητήριο του αστυν. τμήματος Αμαρύνθου.

The Motorcycle boy είπε...

Να σε ρωτήσω κάτι -είσαι σίγουρος οτι σχολιάζεις στο σωστό ποστ; Που διάολο είδες να αναφέρομαι σε ιδεολογικοπολιτικά κίνητρα και φασιστοειδή τέρατα; Έχεις τη μαλακία στο κεφάλι και σχολιάζεις χωρίς καν να διαβάσεις -έτσι μου φαίνεται.

Χαβαλοπαρέα ανηλίκων και δήθεν βιασμός λοιπόν -έτσι; Τότε γιατί έκανε μήνυση η κοπέλα; Για χαβαλέ; Ή είχε όρεξη να την κάνουν ρόμπα τα κανάλια; Για πες μας την αποψάρα σου ρε άτομο!

Έχεις πάντως ένα δίκιο στα περί ρατσισμού και μεσόκοπου συντηρητισμού -ισχύουν αυτά απολύτως σε μένα, με αποτέλεσμα να θεωρώ κάτι εξυπνάκηδες σαν κι εσένα εντελώς υπανθρώπους. Αλλά κι εσύ δεν κάνεις πολλά για να αλλάξω γνώμη...

Λοιπόν, ο 20χρονος (επειδή δεν είμαι ρατσιστής δεν θα γράψω Αλβανός) ΜΠΟΡΕΙ και να είναι κτήνος, ενώ ο 15χρονος είναι αγγελούδι -αυτό υποστηρίζεις; Ή υποστηρίζεις οτι ο Αλβανός ΜΠΟΡΕΙ να είναι κτήνος αλλά ο Έλληνας ποτέ; Για διαφώτισέ με σε αυτό. Και πες μετά τι ισχύει για τις συμμορίες των 12χρονων που τρομοκρατούν το Λονδίνο. Είναι αγγελούδια; Είναι κτήνη; Είναι Αλβανοί;
Κι ο δράκος ποιος είναι; Δράκο θυμάμαι να λένε τον Παπαχρόνη (τον τίμιο Έλληνα δόκιμο) και κάτι άλλους ευϋπόληπτους πολίτες -για μίλησέ μου για τον δικό σου δράκο.

YaMF είπε...

Μότορ, πληζ, DNFTT :-)

The Motorcycle boy είπε...

E;

YaMF είπε...

Νόμιζα ότι ο όρος θα σου ήτανε οικείος. "Do not feed the trolls". Συγγνώμη για την άκομψη παρέμβαση αλλά ειλικρινά τους βαρέθηκα.
Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Πολύ τραβάει ο διάλογος, μα δεν μπορώ να μην σχολιάσω κι εγώ σχόλια ανώνυμα.
Όταν ανώνυμε παντρευτείς, κάνεις παιδιά, ειδικά κορίτσια, όταν διαπιστώσεις πως αυτά τα μαλακισμένα στην ηλικία των 15 ερωτεύονται λόγω απειρίας και φύλου (ως γνωστόν, οι γυναίκες οριμάζουν σεξουαλικά πιο γρήγορα) τον κάθε πομπώδη μουρόχαβλο κι όταν διαπιστώσεις πως τα περισσότερα μούλικα σήμερα δεν σέβονται αίσθήματα, δεν έχουν αξίες, δεν φορούν γενικώς παντελόνια και δεν τόχουν σε τίποτα να παρασύρουν την πρώτη τυχούσα κοπελίτσα σε μαλακίες σακ κι αυτές που αναφέραμε, τότε μπορείς να μιλάς.
Κι εμείς οι μεγαλύτεροι, στο κοκό είχαμε το μυαλό μας, οι ομορφότεροι και μαγκύτεροι θέλανε και 2 και 3 συγχρόνως.
Μα η εκμετάλευση, έφτανε ως εκεί.
Διασυρμός, πασάρισμα και βία, ήταν έξω απο μας.
Διασαφήνισε πρώτα στο μυαλό σου πως δεν έχει σχέση η εθνικότητα με τις μαλακίες.
Άν ήταν εκ διαμέτρου αντίστροφα τα πράγματα ως προείπε κι ο μοτοσακός, τότε να δούμε τι αποφάσεις θα παίρνονταν και τι σχόλια θάκανες.
Ούφ !...

mbiker

Ανώνυμος είπε...

Μοτορμπάϊκερ
Βαραδέρο...ίσως γιατί πάω πολύ την Κούβα.
Μπά...ήταν το πιο φτηνό που μπόρεσα να πάρω, λόγω χρόνου πρώτης άδειας.
Για το ΧΧ πήγαινα, μα δεν μου έκαναν τη χάρη να μου το δώσουν φτηνότερα.
Κι επειδή η κατόπιν β΄ σύζυγος ζούσε Χυλόκαστρο Κορινθίας, έπρεπε
να βρώ κάτι που να φτάνει σφαίρα ως εκεί.
Σ αυτό είναι φανταστικό.
Νάμουν κι εγώ πάνω απο 170 εκ να το έφτανα κιόλας γμτ...
Καίει πολύ, κουρσούμι, σε λένε μικροτσούτσουνο οι άλλοι, σβήνει στις ξερογκαζιές, κάνει στο τσακ σούζα, νάταν και πιο συμμαζεμένο και με άξονα, θάταν φανταστικό.

Το σχόλιο του οτι ο αναβάτης κόβει 20 χιλ απ την τελική, θα το χρησιμοποιήσω. Τρομερή ιδέα.
Με την κόρη μου πως θα ξεμπλέξω μετά...

mbiker

super_toto είπε...

Μοτοσακέ, δεν μπορώ ούτε ανάλυση για το περιστατικό να κάνω, ούτε να συζητήσω λεπτομέριες που διάβασα κι εγώ στις εφημερίδες και το ιντερνετ. Απλά γιατι θα ήμουν ανακόλουθος με όσα έχω γράψει μέχρι τώρα. Τη γνώμη μου την είπα. Θεωρώ ότι είναι λάθος να πάρεις θέση στο θέμα.

Το παράδειγμα με τα ναρκωτικά που έφερες είναι άσχετο. Όλοι μας θα κάνουμε σεξ στη ζωή μας και θα μας αρέσει. Είτε στα 15 είτε στα 45. Ναρκωτικά θα πάρουν όμως λίγοι, μια μικρή μειοψηφία. Σε άλλους θα αρέσει σε άλλους όχι, άλλοι θα την βγάλουν καθαρή και άλλοι θα δουν τα ραδίκια ανάποδα. Δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο.

Επίσης δεν ξέρω τι λένει οι σχετικές έρευνες, πάντως τα σχετικά βιντεο απο κινητά, δείχνουν ότι η φούτσα πάει σύννεφο στα σχολεία.

ΥΓ. Δεν γράφεις και κανα άρθρο για μηχανάκια, να γίνει επικός διάλογος?

The Motorcycle boy είπε...

YaMF με απογοητεύεις! Νέο παιδί και να μην είσαι φιλόζωος! Χαχαχαχα. Καλησπέρα.

Μbiker τα είδες τα σχόλια που έκανε για τον Αλβανό βιαστή. Ευτυχώς δηλαδή που δεν είναι ρατσιστής σαν κι εμένα -αλλιώς... Τέλος πάντων, ξέρεις πιο είναι το θέμα; Επειδή αυτά που γράφει ο ανώνυμος τα γράφουν και άλλοι πολλοί πιτσιρικάδες κάνω μια αναγωγή σχετικά με το πως βλέπαμε εμείς τα πράγματα στην ηλικία τους και πόσο συντηρητικοποιηθήκαμε τώρα και σκέφτομαι οτι αν αυτοί τα βλέπουν έτσι όντας μικροί όταν μεγαλώσουν τι θα κάνουν;

Κούβα έχω πάει δυο φορές, συγνώμη ρε φίλε που θα στη χαλάσω, αλλά το Βαραδέρο είναι το χειρότερο μέρος. Μόνο τουρίστες. Πείραξε το σηματάκι και κάντο να λέει Βεδάδο -είναι ακριβώς το μέρος που όλοι μας θα θέλαμε να ζήσουμε για πάντα.

Εσύ με τη δεύτερη σύζυγο πήρες Βαραδέρο, εμένα με πέτυχε με ένα ΣιΜπι Φουράκι κι έπρεπε ν΄ανεβαίνω Θεσσαλονίκη -άρα, μια χαρά ήσουνα!

Στην κόρη σου πες οτι α) όσοι καβαλάνε στριτ έχουν κήλη στ΄αρχίδια και είναι από πρόωροι μέχρι ανίκανοι και β) κατεβάζουν χαμηλά τα κλιπόν για να φαίνεται ο κώλος τους, τουτέστιν αδερφές. Από τέτοια είμαι εγκυκλοπαίδεια φίλε -στο ΜΟΤΟ δούλευα, χεχεχε.

The Motorcycle boy είπε...

ΤΟΤΟ, κάτσε -άλλο το ίντερνετ γενικότερα, άλλο οι εφημερίδες. Αυτές τις ρημάδες τις δεχόμαστε, μέσες άκρες! Αλλιώς δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα! Δηλαδή, όχι και ν΄αμφισβητήσουμε το πόρισμα των δικαστών -τόσο τουλάχιστον μπορούν να μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι!

Το θέμα ήταν η στρεβλή υπερπληροφόρηση γύρω από το θέμα σεξ -είπα οτι το ίδιο ίσχυε και με τα ναρκωτικά όταν εμείς πηγαίναμε σχολείο. Όσο πέσαμε εμείς κουτουρού στα ναρκωτικά (κάποιοι ναι, κάποιοι όχι) τόσο πέφτουν και τα σημερινά παιδιά στο σεξ. Το σχετικό είναι οτι και τα δύο απαγορεύονται στην ηλικία των 15.

Βίντεο από κινητά -έλα βρε παιδί μου τώρα! Είναι αυτό μέτρο σύγκρισης; Εντάξει, κάποιοι πηδιούνται -πόσοι; Να πούμε δέκα φορές πάνω απ΄όσους δείχνουν τα βίντεο; Ε, δε μας βγάζει ούτε 1.000 μαθητές σε σύνολο, ξέρω ΄γω, 50.000 και...

Έγραφα για μηχανάκια κοντά 3 χρόνια και με πληρώνανε κιόλας, αλλά όλο αυτό αποτελεί πολύ κακή ανάμνηση -γι΄αυτό αποφεύγω τώρα.

ΗΛ. είπε...

Μαύρε μ' τι θυληκό να τσιμπήσει που έχεις τον μπίγκ μπράδερ πάνω απ'το κεφάλι σου,ούτε να κλάσεις δε μπορείς χαχα.
Μην τα μαρτυράς για τα γκολ,άσε να πιστεύουμε ότι μπαίνουμε σε ευφάνταστο μπλογκ.
Το σκούτερ για το καφενείο το πήρα όχι για ταξίδια.
(άργησα γμτ είχα και δουλειές)

The Motorcycle boy είπε...

Εγώ για σας φροντίζω ρε! Πάντως να ξέρεις οτι ο πρώτος που δηλώνει νομοταγής είναι αυτός που μόλις έχει σουφρώσει το ταμείο -έτσι;

Κι εγώ στην πόλη το κυκλοφορούσα το σκούτερ και μου έσπασε τα νεύρα

YaMF είπε...

Μότορ, αμφισβητείς τα φιλοζωικά μου αισθήματα αλλά η αλήθεια βρίσκεται... στους Sex Pistols. Επειδή κατά τ' άλλα μου φαίνεται υγιέστατο νομίζω πως μπορεί να μεταφερθεί πάραυτα στο οικοσύστημα του ώστε ν' αρχίσει να τρέφεται βασισμένο στο ένστικτο του, απεξαρτημένο από τον ανθρώπινο παράγοντα, κλπ κλπ. Για το καλό του πάντα ε;

Τα τρία χρόνια στο ΜΟΤΟ πάντως προσφέρουν - ελέω Χατζάρα - ικανοποιητική δικαιολογία για την επιλογή του ΧΤ αν συμπέσανε χρονικά :-D :-D :-D

Καλημέρα

The Motorcycle boy είπε...

Αυτό με την αλήθεια μου κάνει κλικ τον Πετρόχειλο με σλιπάκι και αηδιάζω.

Όσο ζουν στο περιβάλον τους είναι καλά -όμως δεν κάθονται για πάντα εκεί κι αυτό είναι ενοχλητικό.

Όχι -την εποχή που πήρε ο Χατζάρας το ΧΤ είχα ένα SRX χωρίς πίσω φρένο και ήμουν απ΄αυτούς που τον κοροϊδεύανε: "Μα ΧΤ;" "Γιατί όχι ΧΤ δηλαδή;" έλεγε ο Χατζ! Ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το ποστ σου.
Δεν ξέρω αν η οργή είναι πλέον αρκετή για την επικυρωμένη πια ανομία. Η δράση γιατί αργεί;

The Motorcycle boy είπε...

Ευχαριστώ. Για ποια δράση μιλάς; Για τίποτα πορείες διαμαρτυρίας; Δεν ξέρω, δεν ξέρω...

Rodia είπε...

ασταδιαλα πια. Σκατα και εξω απο τις τουαλετες. Πλημμυρισαν στην ευωδια και τα δικαστηρια.

The Motorcycle boy είπε...

Τα δικαστήρια βρωμάνε χειρότερα κι από σκατά πάντως.

Manuel είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Manuel είπε...

Αγαπητέ Μ.Β., πολύ χαίρομαι που τα 'χωσες άγρια στον παπάρα που σου καταλόγισε ιδεολογικά και πολιτικά κίνητρα στην προσέγγιση του "περιστατικού" στην όμορφη Αμάρυνθο. Το κωμικό πάντως στα όσα λέει είναι ότι θέλει ο ρατσιστής να κρυφτεί και η χαρά (από την απόφαση) δεν τον αφήνει...

The Motorcycle boy είπε...

Πάντα πολιτικά είναι τα κίνητρά μου φίλε. Από εκεί όμως, μέχρι το να με κατηγορεί για ρατσιστή το άτομο που περιγράφει τα τέρατα για κάποιον Αλβανό -ε, τι να πω; Καταντάει αστείο!

Ναι, την έχουν κάνει σημαία την απόφαση οι ναζί -κι ο Άδωνης την κουνούσε τις προάλλες. Βέβαια, μου διαφεύγει το ηθικό δίδαγμα: προσέξτε τις βουλγάρες γιατί μπορεί να βιάσουν τα παιδιά σας τρία τρία;

Manuel είπε...

Πάντως, ευκαιρίας δοθείσης, θα είχε ενδιαφέρον να γράψεις κάτι (με το ανεπανάληπτο αλητοκυριλέ ύφος σου) για τη σχέση φασισμού και σεξουαλικής (ή ασεξουαλικής) διαστριφής. Θα κάνουμε πάρτυ. Please do it!

The Motorcycle boy είπε...

Εγώ αλητοκυριλέ; Σα δε ντρέπεσαι -εγώ ρε είμαι σοβαρός δημόσιος υπάλληλος, φοράω και γυαλιά!
Ο φασισμός είναι ο ορθολογισμός των ηλιθίων, τουτέστιν δεν μπορεί να έχει σχέση με διαστροφή, εφόσον ούτε τον μέσο δρόμο δεν είναι ικανός να διακρίνει. Πάντως οι μεγαλύτεροι φασίστες ηγέτες έπασχαν από μιροφαλλία ή στυτικές δυσλειτουργίες, απ΄ότι έχω διαβάσει.
Στ΄αλήθεια κάποτε θα ήθελα να ψάξω τη σχέση σαδομαζοχισμού-φασισμού αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία ρε γαμώτο...

Χρίστος είπε...

Από τα καλύτερα κείμενα του τελευταίου καιρού - έφτασα εδώ απο λινκ σε λινκ, προσπαθώντας να καταλάβω πως ήταν δυνατό - κι εφτασα στον γνωστό κι αγαπημένο motorcycle.. Χαιρετίσματα απο Αμστερνταμ (ακόμη!)
Λοιπόν, νομίζω ότι καλύτερα επιχειρήματα για να τελείωνει η φιλολογία απο αυτά που γράφεις δεν υπάρχουν. Η απόφαση εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με αυτή της αθωωσης του Πλεύρη , ότι ΔΕΝ προσβάλλει ΟΥΤΕ εξωθεί σε βία κατα εθνοκικών ομάδων. Δείχνει τον συστημικό φασισμό και διαφθορά των ελλήνων δικαστών - τίποτα άλλο.
ΠΟΥΘΕΝΑ και σε κανένα δικατήριο του κόσμου δεν στέκει αθωωτική απόφαση με το σκετπικό αυτό - συναινετικό σεξ - 16 ετών, απο 5 μαντράχαλους και με βίντεο να γράφει. Δεν αξίζει καν για φτύσιμο - και οι δικαστές που αποφασίζουν αξίζουν τουλάχιστον μήνυσα για παράβαση καθήκοντος. Το πιο άθλιο επιχείρημα ήταν ότι όσοι ήταν εκεί (και τραβούσαν βίντεο ή βίαζαν) είπαν ότι ήταν συναινετικό. Και όλοι οι χαρακτηρισμοί για την κοπέλλα σε φυσιολογική χώρα θα χωρούσαν μυνήσεις. Αλλά φυσικά, τα δικαστήρια, όπως και οι γιατροι και οι αστυνομικοί και οι πολιτικόι είναι οι καθρέπτες μας.

The Motorcycle boy είπε...

Τι κάνεις ρε ψυχή! Έλα και λίγο για διακοπές από τα μέρη μας (για διακοπές μόνο -ε;)

Όλοι αυτοί που λες είναι οι καθρέφτες του συλλογικού μας κρετινισμού -αυτοί είμαστε κι έτσι σκεφτόμαστε και σε ατομικό επίπεδο.

Διάβασε κιόλας για το τι γίνεται στη δίκη του Κορκονέα να αηδιάσεις. Τελικά, νομίζω οτι από τις μεγαλύτερες προσβολές που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο είναι να τον πεις Έλληνα. Διαπρέπουμε εδώ πέρα!
Τα χαιρετίσματα κι από τους δυο μας.

Δημοσίευση σχολίου

Άσε κάτι για το γκαρσόνι ρε!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Tomboy | Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που χωρίζουν τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες και οι άλλοι