Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2006

Μη βιάζεστε -εδώ είμαι ακόμα

Σήμερα, αγαπητά μου παιδιά, θα μιλήσουμε για αρχίδια. Και για συγνώμες που ειπώθηκαν, προθέσεις που δεν ευδοκίμησαν, παρεξηγήσεις που δεν λύθηκαν, μπαλαρίνες που δεν χόρευαν. Αλλά, πάνω απ’ όλα, θα μιλήσουμε για φίλους. Φίλους –είπα και οι φίλοι είναι άνθρωποι. Ξέρεις τώρα, πως είναι οι άνθρωποι –έχουν πόδια για να κλωτσάνε, χέρια για να ξύνουν τη μύτη τους και κεφάλια για να φοράνε καπέλα. Ή για να σκέφτονται –που είναι το ακριβώς αντίθετο. Και θα μιλήσουμε με ονόματα –οι γενικολογίες και οι υπεκφυγές βλάπτουν σοβαρά την αντιληπτική ικανότητα.

Οι φίλοι μου λοιπόν … για μισό λεπτό –πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις στο ντουβάρι. Καλύτερα να ξεκινήσουμε από τα αρχίδια. Τι χαρακτηρίζουμε ως αρχίδι; Με την κυριολεκτική έννοια του όρου, περιγράφονται κάποια μέρη της ανδρικής ανατομίας (συνήθως δύο, ενίοτε ένα, κάποιες φορές ακόμα και τρία). Ναι, αλλά τι χαρακτηρίζουμε ως αρχίδι; Θα μιλήσω για την πάρτη μου και θα αναφερθώ στις περιπτώσεις που συνάντησα πρόσφατα.

Αρχίδια για μένα είναι όλοι αυτοί που, τις τελευταίες μέρες, έμπαιναν στο bloghood για να δημιουργήσουν καταστάσεις. Και όχι μόνο στο bloghood, αλλά σίγουρα προσπάθησαν να δημιουργήσουν πολλές καταστάσεις.

Αρχίδι είναι αυτό (τα αρχίδια δεν έχουν φύλο –γιατί δεν είναι άνθρωποι) που βούτηξε το id του Γείτονα (μπορώ πλέον να τον λέω Γείτονα –γιατί απέδειξε ότι το αξίζει) και απείλησε τη Μανταλένα. Σκέψου λίγο την κατάσταση του συγκεκριμένου αρχιδιού –καθόταν και παρακολουθούσε, έναν καυγά (διαδυκτικό) και αποφάσισε, με τη γλίτσα που κουβαλάει στο μέρος που οι άλλοι έχουν το μυαλό τους, να μπει και να το κάνει μπάχαλο. Εντάξει, το κατάφερε. Τα αρχίδια πάντα καταφέρνουν να δημιουργήσουν καταστάσεις. Γι’ αυτό τα λένε και προβοκάτορες, τραμπούκους, ρουφιάνους και άλλα πολλά.

Αρχίδι είναι ο bruce is nosebleeding γιατί παρακολουθεί τον κόσμο και βιάζεται να επωφεληθεί από τα αποφάγια των ανθρώπων. Δεν έχει δική του ζωή, απλά τρέφεται με τα απομεινάρια από τις ζωές των άλλων κι αυτό το θεωρεί επίτευγμα.

Αρχίδια είναι ο jimakos και οι λοιποί ανώνυμοι για τους ίδιους λόγους. Σκέψου λίγο την κατάσταση –υπάρχει μια παρέα που μιλάει δυνατά. Σε μια ταβέρνα, ας πούμε. Διαφωνεί, συμφωνεί, γκρινιάζει, κάνει ότι γουστάρει η παρέα και τον λογαριασμό θα τον πληρώσει στο τέλος. Ξαφνικά λοιπόν πετάγεται ένας μαλάκας, από δίπλα, που έστηνε αυτί όλη αυτή την ώρα. Και τι κάνει ο μαλάκας; Αρχίζει να βρίζει κάποιον ή κάποιους από την παρέα. Εντάξει, θα μπορούσε να πει τη γνώμη του –και η παρέα θα την άκουγε. Μπορεί και να τον έπαιζε η παρέα, σε αυτή την περίπτωση. Αλλά αυτός βρίζει. Σε θέμα που δεν τον αφορά, για λόγους που δεν διευκρινίζει. Φαντάσου τώρα πως ο συγκεκριμένος μαλάκας δεν δείχνει καν το πρόσωπό του. Βρίζει, ας πούμε, κρυμμένος πίσω από μια κουρτίνα. Το φαντάστηκες; Έλα και πες μου τώρα, αν υπάρχει καλύτερος ορισμός του αρχιδιού από αυτόν που περιέγραψα μόλις τώρα. Ή αλλιώς «σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;» Εγώ όχι, πάντως.

Αρχίδι είναι ο Παρατηρητής και όλοι οι σκατιάρηδες που φτιάχνουν προβοκάτσιες, κατηγορώντας άδικα τον κόσμο. Ας πούμε, ο Παρατηρητής, άφησε ένα σχόλιο όπου έλεγε πως πίσω από το id της frosοulas κρύβεται, μάλλον, ο Γέρος του blogs.gr. Εγώ, που έχω πιεί και δυο κρασιά με τη frosoula μπορώ να διαβεβαιώσω πως αυτός ο ισχυρισμός είναι τόσο βάσιμος, όσο εάν έλεγες πως ο Πάνος Κιάμος είναι στην πραγματικότητα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος που ξεδίνει τα βράδια. Αλλά, «ρίξε λάσπη, ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει» σωστά;

Και κλείνοντας το κεφάλαιο «αρχίδια» θα ήθελα να τους υπενθυμίσω κάτι: Μπορεί να έφυγα από το bloghood, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είμαι ακόμα στην παρέα και είμαστε ακόμα παρέα. Όχι διαδικτυακή –αρχιδάκια μου –παρέα κανονική είμαστε. Πίνουμε τις μπύρες μας, μιλάμε, τηλεφωνιόμαστε, υπάρχουμε μαζί -γενικότερα. Και μια ζωή θα μας χαζεύετε απέξω και μια ζωή θα γουστάρετε και θα ξερογλείφεστε να ήσασταν μέσα. Αλλά, μια ζωή, δεν θα μπορείτε. Ξέρετε γιατί; Απλούστατο (που λέει κι ο αδερφός μου o Godot): γιατί δεν υπάρχετε –δεν έχετε ανθρώπινη υπόσταση. Πώς να συναντηθούμε μαζί σας ρε; Να πηγαίνουμε δηλαδή στην ταβέρνα και να ρίχνουμε ένα καραφάκι στο βόθρο για να το πιείτε; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα –γιατί εμείς έχουμε και κόκαλα και κρέας, ενώ εσείς, έχετε καταντήσει ένα μάτσο σκατά (είμαστε ότι τρώμε, όπως λένε και οι γραμματιζούμενοι).

Και μετά από αυτόν, τον αναγκαίο οχετό, θέλω να πω δυο κουβέντες στους φίλους μου. Όσο πιο απλά γίνεται, για να μην παραγίνεται πάλι το θέμα:

Godot, θα τα βγάλω πέρα μέχρι να γυρίσεις. Αλλά μέχρι τότε μάγκα μου –ούτε μέρα παραπάνω. Κοίτα να κάνεις κι εσύ το ίδιο, γιατί έχουν μείνει πολλά που μας περιμένουν.

Μεταφραγμένοι, ευτυχώς που υπάρχετε. Κάνετε τα πράγματα να αξίζουν τον κόπο.

Λίτσα, δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεις. Ξέρω που στέκεσαι και ξέρεις που στέκομαι. Ο ένας δίπλα στον άλλον.

DCD, πάλι θα φτάσεις μετά τη φάση και θα ξύνεις το κεφάλι σου αμήχανα; Τι κατάρα σε κυνηγάει ρε αδερφάκι μου; Γινόταν η φάση κι εσένα σκεφτόμουν. Που θα πρέπει να διαβάζεις πάλι κατεβατά. Κουράγιο ρε –για όλους τους ανθρώπους θα ήταν δύσκολο να είναι στο ίδιο πετσί με έναν DCD.

Ευ-άγγελε, ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ. Χρειάζεται και μια ήρεμη φωνή, ανάμεσα στα βρισίδια.

Summertime, μου αρέσει που έχεις πάντα δίκιο –όσο ακριβώς μου αρέσει κι ότι ποτέ δεν σε ακούω.

Nada, δεν τρέχει τίποτα. Σέβομαι τις απόψεις σου αλλά διαφωνώ με αυτές. Έτσι δεν είναι οι φίλοι;

Sourfou, μηδέν παρεξήγηση. Απλά, για την ώρα, δεν μπορώ να περπατήσω δίπλα σου στην ίδια δικτυακή γειτονιά. Όχι μόνο δίπλα σου δηλαδή –και μαλακία μου που είμαι έτσι. Αλλά έτσι είμαι. Όμως δεν έχω καμιά διάθεση να στερηθώ την παρέα σου έξω από εδώ. Οι φίλοι μου εμένα, είναι πάντα φίλοι μου.

Μανταλένα, μην τρελαίνεσαι. Δεν υπήρξε δικό σου φταίξιμο σε τίποτα –έτσι το είδα από την αρχή και έτσι συνεχίζω να το βλέπω. Χαίρομαι που είσαι φίλη μου.

Γείτων, αν και διαφωνούσα με τις απόψεις σου στον καυγά –δεν μπορώ να μη σε ευχαριστήσω για την τοποθέτησή σου αμέσως μετά. Καλωσόρισες στην παρέα, έστω και καθυστερημένα.

Mario, τίποτα δεν χάνεται γιατί εμείς δεν χανόμαστε. Τίποτα δεν αλλάζει γιατί εμείς είμαστε οι ίδιοι. Μη στεναχωριέσαι –είμαστε μαζί και αντέχουμε.

Zouri, ηρέμησε. Κι, αν θέλεις να μου κάνεις μια χάρη, φέρε πίσω τον παλιό zouri. Εσύ αποφασίζεις, αλλά εμένα μου λείπει –απλά στο λέω για να το ξέρεις.

Zero, έχεις καταντήσει συνώνυμο της στήριξης στο προσωπικό μου λεξιλόγιο. Είσαι ένας από τους λόγους που με βοηθάνε να μην απελπίζομαι. Και σ’ ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Atron, σκέφτεσαι ψύχραιμα κι αυτό λείπει γενικότερα. Ξέρω ότι μπορείς και ξέρω πως θα το κρατήσεις το όλο πράγμα –όσο κι αν χτυπάνε κάποιοι τον κώλο τους κάτω.

Cherry, ευχαριστώ γαιτί ήσουν κοντά όταν έπρεπε. Και όπως ακριβώς ήθελα. Κι ας είχες τα δικά σου προβλήματα –πράγμα που κάνει την συμπαράστασή σου πιο σημαντική.

Pascal, είναι χρήσιμο να ακούγεται η άποψή σου. Συνεχίζοντας να την λες –βοηθάς πολύ.

Tomboy, σ΄εσένα δεν χρειάζεται να πω τίποτα –τα ξέρεις ήδη από πρώτο χέρι –μαζί σκεφτόμαστε άλλωστε. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, σε σχέση με σένα –ελπίζω να μην το παρεξηγήσεις. Ρε bloghood που εκφράσατε τη διαφωνία σας με τη δική μου αποχώρηση –ειλικρινά δεν κατάλαβα κάτι: Αφού θέλετε admin που να ασχολείται μόνο με το πρακτικό-τεχνικό-εικαστικό κομμάτι της υπόθεσης και αφού διαφωνούμε σχετικά με το πώς αντιμετωπίζουμε βασικά ζητήματα –τι τρώγεστε να γυρίσω πίσω εγώ; Την Tomboy έπρεπε να ζητάτε πίσω, αυτή έχει την ικανότητα να δουλέψει με τα τεχνικά –εγώ είμαι σκράπας. Τι περίεργοι άνθρωποι που είσαστε ρε αδερφάκια μου!

Reservoir, Annania, Sigmund, sorry, Μαριρένα (κι αν ξεχνάω κανέναν ας μου συγχωρεθούν τα πρώτα συμπτώματα Αλτσχάιμερ) μην τρομάξετε όταν έρθετε και δείτε την ακαταστασία. Με ένα σκουπισματάκι θα είναι πάλι σένιο το σπίτι. Εμείς είμαστε βρε –οι ίδιοι, οι παλιοί, δεν τρέχει τίποτα. Όλα είναι υπό έλεγχο.

Αυτά είχα να πω και τα έγραψα εδώ γιατί δεν μπορώ να απαντήσω στο bloghood. Σιχάθηκε ο δικός μου να βλέπει τους σκατιάρηδες να μαλακίζονται κι έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια για τα μη μέλη. Δεν θέλω να επανέλθω στο θέμα –αλλά θέλω να υπενθυμίσω κάτι: Οι φίλοι μου είναι φίλοι μου, ότι και να γίνεται μεταξύ μας. Ξηγηθήκαμε;

Τέλος του παραμυθιού –καλησπέρα σας.

100 γκολ αυτοί, σέντρα εμείς.:

pascal είπε...

Σχολιάζω πριν καν διαβάσω- θα ξανασχολιάσω ίσως όταν διαβάσω: εγώ μπήκα στο bloghood γιατί α) μου έστειλες πρόσκληση εσύ που δεν θεωρώ αρχίδι και β) είναι μέλος και ο άβερελ που τον ξέρω προσωπικά και δεν είναι καθόλου αρχίδι. Το ότι την έκανες δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερή μου.

The Motorcycle boy είπε...

Μάγκα μου το bloghood είναι μια χαρά στα πόδια του. Δεν τρέχει κάστανο σου λέω. Το οτι έφυγα (φύγαμε) δεν λέει πολλά γιατί με τα παιδιά είμαστε παρέα κανονική. Κρεατένια δηλαδή, όχι στο καλωδιακό μόνο. Εγώ έφυγα για να μην τσακωθώ με φίλους -γιατί, όσο να πεις, τα γραπτά μένουν.
Και άσε τα σάπια -η καλύτερή σου είναι που έφυγα, μεταβλήθηκε και το ποσοστό με τις γυναίκες προς τα πάνω.
Υ.Γ.1: Να υποθέσω οτι πρώτα άνοιξες το μέιλ σου και μετά ήρθες να χαζέψεις ποστάκια έτσι; Άντε μπράβο, να κάνουμε και καμιά δουλειά.
Υ.Γ.2: Τη κάνω τώρα. Πάω να ξεκωλωθώ στα ούζα με τους υπόλοιπους του bloghood. Κατάλαβες πως δουλεύει με μας; Αν γουστάρεις -πάρε πληροφορίες από τον άβερελ (τηλέφωνα κι έτσι)κι έλα και συ. Και αν το βρεις το κωλοπαίδι -φέρτο με το ζόρι. Ακόμα το περιμένω, εδώ και 2 μήνες.

Mantalena Parianos είπε...

"Tέλος του παραμυθιού" - αρχή ενός άλλου. Ελπίζω για όλους μας.

Ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες

averel είπε...

Ε, οχι και κωλοπαιδι. Ναι εχω χαθει, αλλα οχι και κωλοπαιδι.

Λοιπον, εχω μια απεχθεια στις διαδυκτιακες κοντρες, γιατι ρε γαμωτο , φουντωνουν και εκει που θες να ριξεις μια μπουνια (ακρως υγιεινη και εκτονωτικη) δεν τη ριχνεις γιατι δεν θες να σπασεις τον υπολογιστη σου. Οποτε απεχω συνειδητα, οσο μπορω δηλαδη.

Ειλικρινα δεν ξερω τι εγινε στο bloghood, αλλα απο τα συμφραζομενα κατι με troll που παιρνουν διευθυνσεις καταλαβα.
Ε, που ειναι το νεο; Η πικρη εμπειρια (Παραθυρα, Dribble και αλλα πολλα) μας εχουν διδαξει πως η πληρης ελευθερια - δημοκρατια -ασυδοσια δεν ευδοκιμει στα blogs. Πολυ μοναξια, μεγαλη μαλακια κυκλοφορει. Αυτα. Φιλια.


ΥΓ1 Επειδη εσυ και η tom με φερατε στο bloghood, πηδαω στο γκρεμο μαζι σας σε ενδειξη συμπαραστασης.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Διαδικτυακοι τσακωμοι και ιντερνετικα ξεμαλλιασματα.
Δεν παει καλα ο κοσμος...
Που φτασαμε.
Να τσακωνομαστε με εναν αορατο εχθρο.
Παραλογισμος.
Καταντια...

Cherryfairy είπε...

εγώ ότι είναι να πω το πα-και σήμερα φεύγει και μια φίλη για Λος Άντζελες και συγκινήθηκα.
΄Ασχετο αυτό.Το λοιπόν,μια και ήρθα στην Αθήνα και θα κατσω μερικές μέρες,κανονίστε για κρασιά,ούζα,ότι γουστάρετε.Μου λείψατε στας εξοχάς.Μαιλ έχετε.
Ορίστεμας.

magica είπε...

Υπάρχουν και παιδάκια εκτός Αθηνών όμως ε! Άντε μη τα κάνετε να ζηλεύουν

The Motorcycle boy είπε...

Mantalena δεν χρειάζεται να ευχαριστείς. Εγώ σου ζητησα να έρθεις στη γειτονιά γιατί σε θεωρούσα αξιόλογη και δεν αλλάζω εύκολα γνώμη για τους ανθρώπους -ειδικά όταν αυτοί είναι φίλοι μου. Α ναι, δεν κάνω και διαχωρισμούς σε δικτυακούς και κανονικούς ανθρώπους. Όλοι κανονικοί είναι για μένα.
Averel μας έλειψες να μην το παραδεχτούμε δηλαδή; Και εμείς όπως ξέρεις είμαστε ρομαντικές ψυχές που μιλάμε μελιστάλακτα. Γι' αυτό αν δεν κανονίσεις να τα πούμε σύντομα, θα στη στήσουμε και θα σε ψήσουμε ζωντανό. Λείπει κι ο άλλος, ο Jean -καλά που είδαμε τον pascal και τη Μαργαρίτα δηλαδή. Για να μαζευόμαστε -όλο διακοπούλες και άραγμα έχουμε γίνει. Πως θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος; Ερωτώ. Με δουλειά και αυταπάρνηση -απαντώ. Για το τι έγινε θα τα πούμε από κοντά (αν αυτό συμβεί μέσα στα επόμενα 10 χρόνια -μετά, λέω να πάθω Αλτσχάιμερ). Το οτι δεν είμαστε μέσα στο bloghood δεν σημαίνει τίποτα. Δεν διαλύεται μια παρέα από κάτι τέτοια. Μπορεί και να ξαναστήνεται με νέους όρους -οπότε, περίμενε να δεις και θα δεις.
Πρέζα, καθόλου αόρατος, δυστυχώς.
cherry σου έστειλα mail.

The Motorcycle boy είπε...

magica, "οι αποστάσεις έχουν πλεόν μηδενιστεί με τα θαύματα της νέας τεχνολογίας. Ζούμε στον αιώνα της ταχύτητας". Απόσπασμα από αρχή ελληνικής ταινίας της δεκαετίας του '60.
Μη ζηλεύεις, όλοι θα βρεθούμε με όλους μια μέρα.

sorry_girl είπε...

Τί έγινε ρε παιδιά;;;;!!Ας μου πει κάποιος...

The Motorcycle boy είπε...

Καλώς τη φροϋλάιν Χέλγκα. Τίποτα δεν έγινε ρε -απλά κάποιος πήρε τις ιστορίες σου στα σοβαρά και ξεκοίλιασε καμιά δεκαριά μπλόγκερς. Συνηθισμένα πράγματα.

Eu-aggelos είπε...

Καλά προς στιγμήν φοβήθηκα οτι θα δω το όνομά μου στα αρχίδια...ουφ!
Πάντως είναι πολύ παράξενο να μου λες εσύ ευχαριστω την στιγμη που πιστέυω οτι οφείλω εγω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα και την tomboy αν και το εχω πει αρκέτες φορές κι ενδεχομένως να μη χρειάζεται καν.
Sorry τώρα που γύρισες απο εκεί που πήγες όλο και κατι παραπανω θα έμαθες οπότε δώσε κανα μάθημα περι φασισμου και χιτλερισμου στον mboy γιατι του χρειάζονται :)

The Motorcycle boy είπε...

Έτσι, έτσι -να μάθω για τις νέες εξελίξεις, να εκσυγχρονιστώ κι εγώ. Γιατί έχω μείνει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους φούρνους.
Ευάγγελε, δεν οφείλεις τίποτα. Ο καθένας οτι έχει το κερδίζει μόνος του και ότι είναι το έχει φτιάξει επίσης μόνος του.

sorry_girl είπε...

Α εντάξει ησύχασα τώρα.Βλέπω έχουν αποτέλεσμα οι διδαχές μου.Χουτςιου (ήχος μαστιγίου!)
Όσο για το τι γίνεται εδώ μέσα θα τα πούμε δια ζώσης.

GIANNHS P. είπε...

GIA KONTOSTASOU KAI AKOYSE ME LIGO FILE
EINAI H PRWTH FORA POU SOU TA LEW APO TOUTO TO MARAFETI

KATA'ME YPARXOUN 3 EIDWN AN8RWPOI STHN KOINWNIA:

-AYTOI POY EXOYN ARXIDIA KAI GAMOUN & DERNOUN
-OI GYNAIKOULES POU TIS GAMAN OI PRWTOI
-KAI OI SKATIARHDES POU XEZOUN TON KOSMO

ME TO SYMPA8EIO ALLA ESY
HSOUN KAI PARAMENEIS GYNAKOULA POU KLAIGESAI
PLEMPA POU GAYGIZEIS STO PERI8WRIO THS KOINWNIAS ME PERI8WRIAKOUS
OPWS ALLWSTE KAI OI MISO-PSEYTIKES ISTORIES POU BGAZEIS STH FORA
ISTORIES PERI8WRIAKWN APO TO '80 POY PREPEI NA EKFRASTOYN
NA NOMIMOPOIH8OYN STH SYNEIDHSH TWN ALLWN
NA EPIBEBAIW8OYN KOINWNIKA ESTW KAI EIKONIKA
NA PAPSOYN NA EINAI MONO STO MYALO SOU
NA GLYTWSOUN TO GEROLIMENTO
NA MH PE8ANEI ENA KOMMATI SOY KAI NA GINEI GRAPTO APOLI8WMA

GRAFEIS KALA OMWS KAI AYTO SE SWNEI APTON PATO
GI'AYTO KAI SE DIABAZOYNE OI ALLOI

BEBAIA TO ZOUMI EINAI ALLO KAI MALLON DEN TO EXEIS KATALABEI AKOMA
OTI EXEIS ANAGKH TOYS ALLOUS ETSI OPWS ESY TOUS EXEIS ANAGKH
KAI OSOI DEN TAIRIAZOUN EINAI OTI SOU KATEBEI
EINAI ETSI EINAI ALLIWS EINAI PARALLIWS

NAI SIGOURA DEN ANTILEGW
YPARXOUN POLLOI SKATIARHDES KAI DW MESA
KOURADOMAGKES POU BRWMANE TON TOPO
DE DIOR8WNONTAI TOUTOI EINAI XAMENOI APO XERI
TSIMOUNIA THS XAMOZWHS KAI TO KSEREIS

ALLA DE SOU FTAINE AYTOI ESY FTAIS

TO KOLLHMA SOU ARXHNAEI APO TA KAKADIA SOU
NAI ETSI OPWS TO DIABASES TA KAKADIA SOU
PAW STOIXHMA OTI TA KOITAS PRIN THN KAZANIA
TO PALEYEIS OMWS AYTO TO KOUSOURI
ME LIGA KAI KALA STH ZWH SOY
FAINETAI APO AYTA POY GRAFEIS
KAI APO KEI FTANEIS WS THN ARISTERA
TOUS AGWNES THN YPOSTHRIKSH
KALA OLA AYTA DE LEW
ALLA OTI KAI AN KANEIS DE DESMEYESAI

DWSE BASH MH TO GELAS SKEPSOU TO
OI POIO MEGALOI AGWNES
OI POIO MEGALES KATAKTHSEIS
EINAI AYTES POY GINONTAI MESA MAS

8A SYNEXIZEIS NA MAZEYEIS MEN KOSMO
ALLA O KA8ENAS 8A KINHSEI GIA TO DIKO TOU LOGO
POY MPOREI KALA KALA NA MH TON KSEREI KIOLAS
BLEPEIS OLOI OI ALLOI DEN EXOUN TO IDIO KOLLHMA ME SENA
MH TOUS ZHTAS LOIPON KATI POU DE MPOROUN NA SOU DWSOUN
DEKSOU TOYS ME TA DIKA TOUS KOLLHMATA
ME TO STAYRO POU KOUBALANE
BOUTA TH GLWSSA STO MUALO PRIN GRAPSEIS TO OTIDHPOTE
KAI MH 8IGESAI

NAI SE KSERW
ESY SIGOURA DE ME 8YMASAI
TYXAIA SE BRHKA DW MESA
SE KATALABA AMESWS APO TO YFOS
OPWS KAI TOTE...
PERASAN KATI XRONIA STO METAKSY PROKOPSA
TA PALIA STAMATHSA NA TA SKEFTOMAI
TWRA EINAI AFENTIKO STO MAGAZI MOU
ALLA AYTO DEN LEEI KAI POLLA

DWSE BASH SE OTI DIABASES MH TA FTYNEIS
DE SOU PAW KONTRA OYTE NA SE GONATHSW KOITAW
MPOREI NA SE BOH8HSEI

AYTA GIA TWRA
KAPIA MERA MPOREI TA POYME KI APO KONTA
EINAI MIKROS O KOSMOS FILE

GIANNHS P.

πρεζα tv είπε...

παω στοιχημα οτι πισω απο ολα τα fake id κρυβεται ο ιδιος μαλακας/χακερ που βρηκε απο ποια περιοχη συνδεομαι στο ιντερνετ...

jimakos είπε...

eu-aggelos to gnwsto euro-strato-arxidi se nees peripeteies...

The Motorcycle boy είπε...

Γιάννη Π.
αφού έφαγες τόση ώρα να το γράψεις -άκου και τα δικά μου:
Τις κατηγορίες ανθρώπων που γράφεις, τις έχω χεσμένες. Το γιατί βαριέμαι να στο αναλύσω -σηκώνει πολλή κουβέντα.
Τη γνώμη σου για μένα τη γράφω στ΄αρχίδια μου και με το συμπάθειο. Αφού την έχεις βγάλει τη διάγνωση ρε διάνοια, τι σπαταλιέσαι να με διαβάζεις; Στην τελική, δεν χρειάζεται να το αναλύουμε περισσότερο, το γιατί γράφω τις ιστορίες. Για όλα αυτά που λες και για άλλα τόσα -χειρότερα. Τρέχει κάτι;
Κακάδια τα λένε τα μικρά παιδάκια. Εμείς οι μεγαλύτεροι τα λέμε σκατά. Τα σκατά λοιπόν τα τρώω 24/7 και μια μερίδα σερβίρεις κι εσύ. Το αστειάκι με τα σκάτα που τα κοιτάζουμε πριν τραβήξουμε καζανάκι είναι από το "Βασικό Ένστικτο" κι έχει παλιώσει. Βρες κάτι καλύτερο.
Για το τι κάνω στη ζωή μου και τις υπόλοιπες μεγάλες σαχλαμάρες περί αγώνων και λοιπών -άστο καλύτερα. Δεν σ' ενδιαφέρει και δε νομίζω να περιμένεις να σου δώσω λογαριασμό.
Τι εννοείς πως θα μαζεύω κόσμο; Τι με πέρασες ρε συ -για εργατοπατέρα; Από καμιά ΚΝΕ σου έμειναν τα κατάλοιπα;
Και κάτι σοβαρό για να μην αγχώνεσαι: οι φίλοι μου είναι φίλοι μου και τους δέχομαι όπως είναι -γιατί τους διάλεξα. Οι υπόλοιποι, δε με νοιάζει πως είναι, δεν μ' ενδιαφέρουν. Και δεν ασχολούμαι μαζί τους. Το αντίθετο από αυτό που κάνεις εσύ τώρα δηλαδή. Αυτά για να καταλάβεις τι λέει το ποστ και να μη λες παπαριές.Α, ναι -υποδείξεις δεν δέχομαι από άτομα με το δικό σου στυλάκι -οπότε μην κουράζεσαι να τις κάνεις. Κατανοητό;
Αν με ξέρεις και δε σε θυμάμαι -δε λέει τίποτα. Θύμησέ μου ποιος είσαι και μετά συζητάμε. Αλλιώς μην πετάς σαπουνόφουσκες.
Καλά έκανες και πρόκοψες, ακόμα καλύτερα που είσαι και αφεντικό -κι ευτυχώς που σταμάτησες να σκέφτεσαι τα παλιά. Πες μου που μένεις να σου φέρω ένα κουτί γαλακτομπούρεκο για την σύζυγο και τα παιδιά. Έτσι δεν κάνουμε οι καλοί οικογενειάρχες; Έτσι.
Όπως είδες, δε σε φτύνω -αλλά δεν θέλω τη βοήθειά σου. Δεν σου τη ζήτησα και δεν τη χρειάζομαι. Στην τελική δεν είμαι εγώ αυτός που παρακολουθεί τη ζωή κάποιου άλλου.
Όποτε θέλεις να τα πούμε από κοντά -ξέρεις που θα με βρεις.

Πρέζα, μην ασχολείσαι. Βλέπω από που μπαίνουν, μια χαρά, φίλε.

jimako, καμάκι στο ποστ μου κάνεις; Γουστάρεις τον Ευ-άγγελο ρε; Θα του το πω κι αν μπορεί... Αλλά πάλι, δε νομίζω. Δεν πάει με πατσαβούρες σαν κι εσένα.

skatofatsa είπε...

aurio bradi tha gamisw th gunaika sou frontise na leipeis

χάκερμαν είπε...

Θερμή παράκληση: μην αλλάζετε κωδικούς, μας δυσκολεύετε!

unapatatras είπε...

εμ... ναι, άλλη φορά να μου θυμίζετε να μη διαβάζω τα άλλα κόμεντς πριν γράψω το δικό μου γιατί αποσυντονίζομαι, έχω ένα πρόβλημα συγκέντρωσης, ομολογώ.
ανησυχούσα λίγο, έχουμε και καιρό να τα πούμε -φταίω κι εγώ γι' αυτό, είμαι λίγο στον κόσμο μου τελευταίως- αλλά δεν ανησυχώ πια :-) να 'σαι καλά. γερός+δυνατός

The Motorcycle boy είπε...

Σκατομαλάκα -σήμερα βράδυ, όπως και κάθε βράδυ, θα γαμήσεις την παλάμη σου. Οπότε φρόντισε να είναι πλυμένα τα χεράκια σου. Και μετά, κάθησε στην καρεκλίτσα σου να χαζεύεις τις ζωές των άλλων. Ξέρεις εσύ, έτσι;
Χάκερμαν, γελάσαμε πάλι -νάσαι καλά βρε παιδί μου. Πάντως, εγώ κωδικούς δεν αλλάζω -κάνε καμιά δουλειά και βρες τους.
Πάτρα, μην αποσυντονίζεσαι βρε. Είναι γνωστό τσίρκο Μεντράνο που κάνει τη συνηθισμένη του στάση στα πέριξ. Καλά παιδιά -μου δίνουν και επισκεψιμότητα. Ρίξε μια ματιά στο καλαμπόκι γιατί πόσταρε ο Υπουργός και, όλο και κάποιο ορθογραφικούλι θα τους διέφυγε. Άντε -δικαιολόγησε κάπως τον παχυλό σου μισθό της επιμελήτριας. Δυο οικόπεδα έχω πουλήσει για να σε πλερώνω.
Και πάρε κανένα τηλέφωνο -μη βγω στο μπαλκόνι και αρχίσω να τσιρίζω ρε γειτόνισσα.

divine mitsakos είπε...

to lew kai xwris pareksigisi diladi: egw dyskola ksexwrizw ta diadiktyaka apo ta kreatina, lathos mporei na einai ayto, alla etsi moy bgainei, gi ayto kai oi metafragmenoi einai ayto poy einai, giati ypirksan kreatinoi apo prin (thnx gia comment, egw antapodidw)
me alla logia, meiwthikan twra oi logoi eisodoy sto bloghood, kai oi metafragmenoi san ligo na barethikan (afoy ta lene me ta krasia)
ta leme syntoma mb
(stin Patra (poli, oxi fili) to t-shirt ekane thraysi)

Γείτων είπε...

χαχαχα "δεν τρέχει κάστανο". Πρωτη φορα ακουω αυτη την έκφραση. Πολυ καλη! καλημερες κι απο μένα

The Motorcycle boy είπε...

Μητσάκο, μέσα -έξω δεν έχει σημασία. Όσο υπάρχουμε όλοι εμείς υπάρχει και το bloghood. Δεν είναι για να ξενερώνετε τώρα -θα σου εξηγήσω από κοντά γιατί. Θέλεις να πεις δηλαδή οτι στην Πάτρα (φίλη και όχι πόλη) δεν έκανε θράυση η μπλούζα;
Γείτων καλημέρα. Υπάρχει και το "δεν τρέχει φιρίκι" αλλά χρησιμοποιείται σε άλλες περιπτώσεις.

Cherryfairy είπε...

καλημέρα ΜουΒου,σβήστους γιατί χαλάνε την αισθητική μου ρε.

Sigmund_01 είπε...

Κοίτα ζόρια που τραβάει ο κόσμος...
Καλημέρα και να είμαστε καλά...

The Motorcycle boy είπε...

cherry τι να κάνουμε; Καλό είναι να φαίνονται και οι υπόνομοι και το περιεχόμενό τους. Για να μην ξεχνάμε τη διαφορά ανάμεσα σε ανθρώπους και ... ξέρεις.
sigmund βλέπεις κάτι πράγματα; Καλωσόρισες -δε σε περίμενα τόσο νωρίς και δεν πέταξα ακόμα τα σκουπίδια.

persona είπε...

@The Motorcycle boy
Kai esu persona eisai "The Motorcycle boy" mono ton eauto sou koroideueis oti den eisai,
kai esu parakoloutheis th zwh twn allwn xwris na tous sunantas olous dia zwshs. Pantws kai to diko sou stoma einai apulwto.

@Cherryfairy
Exei dikio o zouri, o fasismos den kruvetai, opws allwste kai h asxhmia!

@Sigmund_01
Esu, prwhn troll, travas zori me ta zoria twn allwn dhladh, h den eixes ti allo na sxoliaseis?

@unapatatras
Patra, an exeis provlhma sugkentrwshs sou protinw na pas se germaniko stratopedo sugkentrwshs,
h olga kserei apo auta...

@Γείτων
De trexei tipota, afou thn evrises kanonika thn allh (prin plakwsoun ta troll) to ekanes to olo thema gargara,
an eixes aksioprepeia tha eixes apoxwrhsei, alla kruvesai pisw apo thn persona sou (apo tous pollous giati oi ligoi molis tha se doun tha se kerasoun rakh, vlepeis sou moiazoun).

@jimakos & skatofatsa
Paides, o,ti den tolmate na peite sto spiti sas kai stous kathhghtes sas to lete edw misodistaktika, etsi den einai? elpizw na niwthete ksalafrwmenoi, ante na pieite to galataki sas twra kai na paiksete kana video game sto pc.

@πρεζα tv
Niko, ksekola apo tis emmones sou kai koita na pas se kana giatro gia thn katathlipsh sou. Kotzam atuxhma eixes kai thn evgales katharh, agio eixes, ti allo perimeneis na sou sumvei gia na sunertheis?

@Mantalena Parianos
Mantalena, den kserw an emathes kati apo olo auto to mpaxalo, alla sou euxomai mia mera na wrimaseis, exeis polla na matheis akoma apo th zwh. Gia arxh mathe na les ligotera, skepsou prin milhseis.

@averel
Kai polu kala kaneis

@magica
Eisai paradeigma pros mimhsh

@giannhs p.
Esu kata vathos tha htheles na gineis trelogiatros, alla telika egines magazatwras.
Auta pou egrapses legontai ampelopsuxologies kai o tropos pou ta egapses einai aparadektos!

pascal είπε...

Επειδή το κλίμα όχι μόνο στράβωσε αλλά το φαγαν και δώδεκα γάιδαροι, αποχωρώ κι΄εγώ από το bloghood. Δεν θα χαθούμε- φυσικά.

Cherryfairy είπε...

πολλά φιλάκια από την άσχημη φασίστω περσόνα μωρό μου.

thel είπε...

Παιδιά, καλή η εκτόνωση μέχρι ένα σημείο!
Μπορεί να γίνομαι ξενέρωτη που το λέω αλλά θυμίζετε τηλεόραση!Τέτοια ίντριγκα!Στο μεταξύ η πληθωρικότητα του λόγου δε συνάδει με την τόση ευθιξία πια!Ή είμαστε άνετοι ή δεν είμαστε!
Κρυφο-υπογείως βέβαια γουστάρω με την ελευθεριάζουσα συζήτηση(;)και χαίρω ιδιαίτερα που δεν ομοιάζουμε με τα blog του εξωτερικού που τα περισσότερα έχουν μικροβιοκτόνα!
Τα συγχαρητήριά μου δε στον οικοδεσπότη που δε σβήνει τα σχόλια.Cherry, μου θυμίζεις καθηγήτρια σε τάξη σχολική που αντί να πάρει με το μέρος της τους ατίθασους μαθητές, τους δίνει αποβολή. Δε συμφωνώ μ'αυτό όσο κι αν με πεις Βιριδιάνα!
Πολλά είπα πάλι...Αηδία κατάντησα!

gaidaros me megala autia είπε...

hhgkouuuuu-hhgkouuuuu

ατίθασος μαθητής είπε...

---------------------------
"thel" for president
---------------------------

Mantalena Parianos είπε...

"Persona">>
(που ούτε καν περσόνα δεν είσαι - είσαι ανύπαρκτο - χρησιμοποιώ ουδέτερο όπως βλέπεις)

έγραψες
"De trexei tipota, afou thn evrises kanonika thn allh (prin plakwsoun ta troll)"

...ΕΝΩ ΤΟ ΤΡΟΛΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

Ξέρεις πράγματα για τα παιδιά του bloghood - και τα γράφεις ανώνυμα, σπέρνοντας διχόνοιες.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ bloghood , θέλω να πιστεύω ΠΩΣ ΟΧΙ, αλλά έχεις 1000% πιθανότητες να είσαι αυτό(ς)(ή αυτή), που:
1. με απείλησε εκείνη τη μέρα
2. με απειλεί εξακολουθητικά και μέσω mail
3. έγινε ο λόγος να αφαιρέσω κάθε φωτογραφιάκι μου από το δίκτυο.

Δεν θα σου κάνω τη χάρη να σταματήσω το blogging.
Η ύπαρξή σου απλώς ενισχύει την αρχική μου απόφαση να μη συναντήσω ποτέ ανθρώπους με τους οποίους μιλάω στο δίκτυο (με έξαίρεση τους δυο τρεις ανθρώπους που με ήξεραν από πριν ή που τους συνάντησα από σπόντα μετά).

ΥΓ. Δεν θα σε βρίσω. Απλώς λυπάμαι.

I can see you είπε...

I still know what you did this summer...

The Motorcycle boy είπε...

Persona τα λες πολύ καλά. Γι' αυτό αν χρειαστούμε ποτέ Θεό, Υπέρτατο Κριτή ή κάτι τέτοιο θα σε έχουμε υπόψη μας. Για την ώρα όμως, άντε και γαμήσου. Παρακολουθείς ότι γράφουμε και το δείχνεις για να τροκοκρατήσεις τον κόσμο. Να σου πω λοιπόν κάτι; Δεν μας ενδιαφέρεις. Και δεν θα με κάνεις να σου σβήσω το σχόλιο. Γράψε για μένα και έλα να με βρεις αν θέλεις τίποτα περισότερο. Αλλά δεν μπορείς γιατί δεν υπάρχεις -είσαι περσόνα, τίποτα, αέρας. Και όταν ανοίξω να ξεβρωμίσει -τσουπ, θα πας από εκεί που ήρθες.
Pascal, υπάρχουν κάποιοι που δεν γουστάρουν το bloghood και παίζουν αυτό το παιχνιδάκι 4-11, τις ζυγές μέρες, για να ξεχαρμανιάσουν. Το οτι μας δίνουν τόση σημασία κάτι λέει -έτσι; Πάντως, σε πληροφορώ πως είμαι και πάλι στο bloghood και το παραμύθι τελείωσε.
Thel, ότι είναι ζωντανό έχει και κόντρες. Κι ότι είναι ζωντανό προκαλεί τα ψοφίμια. Καλά σου τα λέει η φίλη σου, σε περιμένουμε και στο bloghood και στο καλαμπόκι. Άντε έλα.
Ρε Μανταλένα, γιατί ξοδεύεσαι να μιλάς με το τίποτα; Το άτομο είναι ο ορισμός της βλαχο-προβοκάτσιας. Τι περσόνα και παπαριές; Το άτομο έπρεπε να έχει id Χάρης Ρώμας.
Καλά οι υπόλοιποι δύο είναι μπάζα -δεν ασχολούμαι.

τζάπα μάγκας "ο ανώνυμος" είπε...

Επειδή το κλίμα όχι μόνο στράβωσε αλλά το 'φαγαν και δώδεκα-τρείς γάιδαροι, αποχωρώ κι εγώ από το bloghood. Δεν θα χαθούμε, φυσικά, θα τα λέμε στα καλαμπόκια, διότι -ως γνωστόν- το καλαμπόκι είναι για τις κότες.

skatofatsa είπε...

apopse tha gamisw th gunaika sou frontise na leipeis... alliws tha se gamisw kai sena.-

The Motorcycle boy είπε...

Τζάμπα μάγκα, χαρήκαμε πολύ που σε είδαμε. Πάντα χαιρόμαστε να βλέπουμε γελοίους.
Σιγά ρε σκατόφατσα. Μη γαμάς άλλο -θα πονέσει το νεφρό σου. Από δηλώσεις χορτάσαμε πεθαμένε.

The Motorcycle boy είπε...

i can see you -φρόντισε να μη σε πετύχω εγώ πουθενά. Αποτελείς τον ορισμό του ανθρώπου που ευχαρίστως θα ξεκοίλιαζα. Γι΄αυτό, μη χάνεσαι -ετνάξει γελοίε;

Ανώνυμος είπε...

εντάξει

Μήτσος, ο καφετζής είπε...

Ρε MBoy, είχες δεν είχες πως τα κατάφερες πάλι, ρόνπα έγινες πανελληνίως.

Δεν περνάς και από το μαγαζί μας να σε κεράσουμε κανένα γαλακτομπούρεκο, λέω εγώ.

sfrang είπε...

Φίλτατε, νεαρέ μου που υπογράφεις ως Motorcycle boy,

Μήπως θα ήθελες να μου απαντήσεις σε μια απορία που μου δημιουργήθηκε, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, μέσα στο γενικό ορυμαγδό που επικρατεί και που ομολογουμένως δυσκολεύομαι να κατανοήσω, πλήρως;

Αναρωτιέμαι, διαβάζοντάς σε, οι τσιάπας -οι άνθρωποι από καλαμπόκι- για τους οποίους δείχνεις να σε διακρίνει ειλικρινές ενδιαφέρον και αρθρογραφείς δι'αυτούς, τι κάνουν ή τι προτίθονται να κάνουν για σένα;

Και κάτι ακόμα, αναρωτήθηκες καθόλου ότι ως οργανωμένη κοινωνία διαθέτουμε συλλογική δύναμη που ονομάζεται κράτος που μεταξύ των άλλων είναι υπεύθυνο για τη διασφάλιση των υπό διανομή εθνικών μας πόρων, με άλλα λόγια, αναλογίστηκες το ενδεχόμενο να υπάρχει ήδη κρατικό κονδύλι έτοιμο να διατεθεί στους τσιάπας και από το οποίο θα μπορούσες να επωφεληθείς στην προσπάθειά σου;

Όσον αφορά το πρώτο μου ερώτημά, εάν δρας χωρίς να προσδοκάς αντίκρυσμα τότε εύγε. Αναφορικά με το δεύτερο ερώτημα, εάν δεν έχεις αναζητήσει έως τώρα την κρατική μέριμνα, τότε πολύ κακώς, κάκιστα έχεις πράξει.

Ελπίζω να φιλοτιμηθείς και να διαβάσεις το υπο μορφή ερώτησης σχόλιό μου. Θα περιμένω την απάντησή σου,

sfrang (Στέλιος Φραγκόπουλος)

kalampokas είπε...

EDW TO KALO KALAMPOKI LEME GIA ELATE

met@lomenos είπε...

me 8imase PALI0GERE ego pantos de se kseXasa ides ti kala pou eine tora PALI0GERE pou oloi se ftinoun eXeis ginei rezili kala na pa8eis gia na ma8eis na me eironeuese & den eime 16 entaksi i ekdikisi eine 1 piato pou trogete krio PALI0GERE & oso gia to sfakianaki na paei na mami8ei katalaves PALI0GERE??? & mi tolmiseis na me eironeuteis ksana giati 8a valo olous tous filous mou na se krazoun PALI0GERE!!! :x

GOD είπε...

THE HOLY BIBLE

Genesis 1

The Beginning

1 In the beginning God created the heavens and the earth.

2 Now the earth was [a] formless and empty, darkness was over the surface of the deep, and the Spirit of God was hovering over the waters.

3 And God said, "Let there be light," and there was light. 4 God saw that the light was good, and He separated the light from the darkness. 5 God called the light "day," and the darkness he called "night." And there was evening, and there was morning—the first day.

6 And God said, "Let there be an expanse between the waters to separate water from water." 7 So God made the expanse and separated the water under the expanse from the water above it. And it was so. 8 God called the expanse "sky." And there was evening, and there was morning—the second day.

9 And God said, "Let the water under the sky be gathered to one place, and let dry ground appear." And it was so. 10 God called the dry ground "land," and the gathered waters he called "seas." And God saw that it was good.

11 Then God said, "Let the land produce vegetation: seed-bearing plants and trees on the land that bear fruit with seed in it, according to their various kinds." And it was so. 12 The land produced vegetation: plants bearing seed according to their kinds and trees bearing fruit with seed in it according to their kinds. And God saw that it was good. 13 And there was evening, and there was morning—the third day.

14 And God said, "Let there be lights in the expanse of the sky to separate the day from the night, and let them serve as signs to mark seasons and days and years, 15 and let them be lights in the expanse of the sky to give light on the earth." And it was so. 16 God made two great lights—the greater light to govern the day and the lesser light to govern the night. He also made the stars. 17 God set them in the expanse of the sky to give light on the earth, 18 to govern the day and the night, and to separate light from darkness. And God saw that it was good. 19 And there was evening, and there was morning—the fourth day.

20 And God said, "Let the water teem with living creatures, and let birds fly above the earth across the expanse of the sky." 21 So God created the great creatures of the sea and every living and moving thing with which the water teems, according to their kinds, and every winged bird according to its kind. And God saw that it was good. 22 God blessed them and said, "Be fruitful and increase in number and fill the water in the seas, and let the birds increase on the earth." 23 And there was evening, and there was morning—the fifth day.

24 And God said, "Let the land produce living creatures according to their kinds: livestock, creatures that move along the ground, and wild animals, each according to its kind." And it was so. 25 God made the wild animals according to their kinds, the livestock according to their kinds, and all the creatures that move along the ground according to their kinds. And God saw that it was good.

26 Then God said, "Let us make man in our image, in our likeness, and let them rule over the fish of the sea and the birds of the air, over the livestock, over all the earth, [b] and over all the creatures that move along the ground."

27 So God created man in his own image,
in the image of God he created him;
male and female he created them.

28 God blessed them and said to them, "Be fruitful and increase in number; fill the earth and subdue it. Rule over the fish of the sea and the birds of the air and over every living creature that moves on the ground."

29 Then God said, "I give you every seed-bearing plant on the face of the whole earth and every tree that has fruit with seed in it. They will be yours for food. 30 And to all the beasts of the earth and all the birds of the air and all the creatures that move on the ground—everything that has the breath of life in it—I give every green plant for food." And it was so.

31 God saw all that he had made, and it was very good. And there was evening, and there was morning—the sixth day.

Ανώνυμος είπε...

oi tsiapas tha pethanoun

Ανώνυμος είπε...

i xontrokola i gunaika sou einai apo persi agamiti

Ανώνυμος είπε...

ama ti vgaleis sto klari tha konomiseis kana psilo gia tous tsiapas

Ανώνυμος είπε...

alla epeidi tha exoun pethanei tha sta faei i gkomena

sorry_girl είπε...

Χριστός και απόστολος!!! Τι γίνεται ρε παιδιά εδώ μέσα!;

Mantalena Parianos είπε...

"na paei na mami8ei"

ΠΟλύ Free διαβάζεις (ή γράφεις).

Mantalena Parianos είπε...

SORRY GIRL>>
Εε,,, ο Μοτοσακός έχει πολλούς φίλους.

The Motorcycle boy είπε...

Μήτσο, χαίρομαι που έγινα ρόνπα. Δεν ξέρω τι είμαι αλλά μάλλον μοιάζει με το καραζιόγκης -αυτό που είσαι εσύ δηλαδή.
Καλαμπόκα, θυμάσαι που το άλλο το παλικάρι που είχε το ίδιο όνομα με το id σου; Ελπίζω πως ναι -για να μην χρειάζεται να σου εξηγήσω πόσο μαλάκς δείχνεις.
Μεταλλαγμένος -καλώς τον Προάγγελο. Καιρό είχαμε να ακούσουμε τις αηδίες σου.
God, ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να θεωρήσω το σχόλιό σου spam και να το σβήσω ή να το θεωρήσω άσχετο και να το γράψω στ' αρχίδια μου.
Ανώνυμε, κάνε και μια φούσκα με τη μύξα σου τώρα. Και μην αγχώνεσαι -φαίνεται πόσο μαλάκας είσαι, δεν χρειάζεται να το αποδεικνύεις συνεχώς.
Η sorry δεν είναι η sorry. Τόσο απλά.
Μανταλένα -το μήνυμα ελήφθη.

The Motorcycle boy είπε...

sfrang, επειδή ρώτας/σχολιάζεις κάτι σοβαρό -προτίμησα να σου απαντήσω ξεχωριστά.
Τι να κάνουν οι άνθρωποι της Τσιάπας για μένα ρε φίλε; Προφανώς, δεν με πληρώνουν και δεν μου στέλνουν καφέ στο σπίτι μου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θεωρώ πως έχουν κάνει πολλά για μένα και για σένα.Τι θα πει πολλά; Θα πει περισσότερα από όσα μπορούσαν. Διάβασε ένα σχετικό ποστ μου στο καλαμπόκι.
Ως οργανωμένη κοινωνία-κράτος έχουμε όντως ασχοληθεί με το θέμα της Τσιάπας, του Μεξικού και της Λατινικής Αμερικής γενικότερα. Έχουμε αποδεχτεί (στα πλαίσια της Ε.Ε.), εφαρμόσει, χρησιμοποιήσει τη NAFTA που έχει συμβάλλει δραστικά στην εξαθλίωση της Λατινικής Αμερικής. Κρατικό κονδύλι, προφανώς και δεν υπάρχει σχετικά με το θέμα.
Κακώς το προσωποποιείς. Στο καλαμπόκι θα δεις πως προσπαθούμε να βοηθήσουμε την Καμπάνια για την Τσιάπας (μπορείς να διαβάσεις εκεί, τι θέλουν να κάνουν) και τον Σπόρο (ομοίως μπορείς να ενημερωθείς). Η άποψή τους είναι (και συμφωνούμε απόλυτα) πως δεν θέλουν να έχουν σχέση με κυβερνητικές, ή μη κυβερνητικές, διεθνείς ή άλλες οργανώσεις. Ούτε με κόμματα. Πρόκειται δηλαδή για κάποια άτομα που βοηθούν άλλους ανθρώπους. Αν κάποια οργάνωση θέλει να βοηθήσει τους ζαπατίστας ας το κάνει και μπράβο της. Αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε δει καμιά.
Και όσοι είναι στο καλαμπόκι δεν το κάνουν για να εισπράξουν εύγε -το κάνουν γιατί τους αρέσει. Περνάμε καλά με αυτό δηλαδή και είναι αρκετό.

Atron είπε...

Προάγγελε (αν είσαι είσαι όντως εσύ) με βάση τα λεγόμενά σου, να υποθέσω ότι εσύ και τα φιλαράκια σου ήσασταν πίσω από όλα?

Τα έχεις με τον ΜΒ και χτυπάς ολόκληρο το bloghood? Κοίτα αμεροληψία και μαχόμενη δημοσιογραφία! Πας για μεγάλη καριέρα τελικά...

Κρίμα και 2ωρο που μιλήσαμε στο chat κάποτε.. είσαι απίστευτα λίγος και μικρός τελικά.

The Motorcycle boy είπε...

Πάει-πάει Atron. Όπου νάναι θα τον πάρει ο Μάκης για χαφιέ.

Gordon είπε...

Καλά πώς τους μαζεύεις ρε Μοτο έτσι?
Τέλος πάντων χαίρομαι που δε μάσησες και επέστρεψες τελικά.

The Motorcycle boy είπε...

Ευχαριστώ gordon. Ε, με ξέρεις τώρα -όταν χαρμανιάζω, μαζεύω το τσίρκο με τους ηλίθιους για να περάσει η ώρα. Ελπίζω να τους απολαύσατε.

brainsick είπε...

Το μεγάλο μας τσίρκο,μεγάλα ταλέντα
πως τους μάζεψες ρε motor,τέτοια
παπαροκαφριλομαλακοσύναξη δεν είχα ματαδεί,εύγε!.

The Motorcycle boy είπε...

θενκς αδερφέ -είπα τώρα που επιστρέψατε να σας δείξω τζάμπα τσίρκο. Άντε να τα πούμε από κοντά.

annanias είπε...

Καταπληκτικο...εχεις ταλεντο βρε παιδί μου!

Εγω πάντως δεν τα καταλαβαινω με τιποτα ολα αυτα.

The Motorcycle boy είπε...

Άστα, annania μου -καλύτερα να μην τα καταλαβαίνεις. Δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι με αηδίες.

Γείτων είπε...

Mboy αφού είχα δει την απάντησή σου στο τελευταίο μου comment δεν είχα ξαναπεράσει απο εδώ. Τώρα βλέπω το χαμό που έγινε. Μερικές απαντήσεις σου ρε άτιμε είναι κορυφαίες. (πχ "od, ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να θεωρήσω το σχόλιό σου spam και να το σβήσω ή να το θεωρήσω άσχετο και να το γράψω στ' αρχίδια μου.")
Τέλος πάντων είδα ότι αναφέρθηκε (προφανώς πριν μέρες) το όνομά μου.
Μανταλένα η απάντησή σου με κάλυψε και ευχαριστώ γι αυτό.
Ήθελα να απλά συμπληρώσω, λέγοντας στην χαζοβιόλα την περσόνα, ότι ΔΕΝ κρύβομαι(κάθε άλλο αφού έχω επιχειρήσει να γνωρίσω άτομα από εδώ μέσα, και έχω πει πάμπολλες φορές ότι θέλω να βρεθώ με τα άτομα του hood αλλά δεν κάθεται λόγω πόλης). Όποιος δεν με έχει γνωρίσει πολύ απλά δεν έχει επιχειρήσει να το κάνει. Δε θυμάμαι κανέναν να με έψαχνε για να κρυφτώ
Φιλια και καλημερες

The Motorcycle boy είπε...

Γείτων, μην ασχολείσαι ρε συ. Οι μαλάκες είναι γνωστοί και οι σκοποί τους εμφανείς. Απλά, είπα να τους μαζέψω για λίγο εδώ προκειμένου να ησυχάσει το bloghood που είχε γίνει μπάχαλο. Να φανταστείς πόσο ηλίθιοι είναι, που τσίμπησαν χωρίς πολύ προσπάθεια. Βρήκαν εσένα που ήσουν καινούργιος και τη Μανταλένα που είναι παρορμητική και έστησαν μια προβοκάτσια μούρλια. Ε, και τι έγινε; Κάτι τέτοια μας βοηθάνε να δενόμαστε σαν παρέα. Φυσικά το ξέρω πως έχεις ζητήσει να βρεθούμε -γι' αυτό άλλωστε και παλιότερα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί μας όταν κατέβεις Αθήνα.
Μέχρι τότε -κοίτα να περνάς καλά -ντάξει;

Νίκος είπε...

Συγχίζομαι κάθε φορά με τη μαλακία που δέρνει τον κόσμο και που δεν καταλαίνει ότι μπορείς με τα πάντα να κάνεις χαβαλέ, ότι τότε ελευθερώνεσαι ως άνθρωπος; Γάμησε το, τσάμπα σάλιο και φαιά ουσία. Ο κλασσικός μαλάκας έλληνας. Αρε τρόμπα, που έχω τις αμφιβολίες μου για το αν έχεις γαμήσει αξιοπρεπώς το τελευταίο εξάμηνο, μόλις σου τελειώσουν τα τσουτσέκια θα μείνεις με το πουλί στο χέρι να γλύφεις το "τζατζίκι" σου, γιατί ακόμα και οι κιούσπες σε έχουν χεσμένο. Just fuck off

***Τα έχω πάρει λέμε, πάω να πιώ κανά τσιγαριλίκι να συνέρθω.***

araxtos είπε...

"Απλά, είπα να τους μαζέψω..." "...ηλίθιοι είναι, που τσίμπησαν χωρίς πολύ προσπάθεια."

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, απο τη γενιά των blogs, που ζουν για μία αναγνώριση, για μια εκτόνωση, για μια αξιοπρέπεια, για μια αμοιβή, για μια έκδοση ή ακόμα και για μια ψυχοθεραπεία, αλλά τελικά φαίνεται ότι στη χώρα του σκυψίματος υπάρχει και μια άλλη κατηγορία που παρέλειψα, είναι αυτοί που σκύβοντας τη μέση τους, λερώνουν τα ίδια τους τα πόδια. Τι κρίμα! Αλλά είπαμε, μνήμη χρυσόψαρου στην μπλογκόσφαιρα.

Είπατε τίποτα?

araxtos και μνημονεύων

Γείτων είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
The Motorcycle boy είπε...

Αραχτέ, συμφωνώ απολύτως με τον Γείτων αναφορικά με το σχόλιό σου. Πως; Ο Γείτων διέγραψε το δικό του σχόλιο; Δεν έχει σημασία. Γιατί έτσι έγινε το ίδιο διφορούμενος και αοριστολόγος με σένα.
Πάντως, μην περιμένεις μνήμη για τα τεκταινόμενα στη μπλογκόσφαιρα από εμένα. Δεν παρακολουθώ και τόσο πολύ, ούτε είμαι χρόνια εδώ μέσα.
Αυτά.

The Motorcycle boy είπε...

Χαίρομαι που τα βλέπεις όλα αυτά για χαβαλέ, Νίκο. Υποθέτω πως γελάς και με Σεφερλή κιόλας. Χαίρομαι επίσης που έχεις ανησυχίες για τη σεξουαλική μου ζωή -αυτό δείχνει πως είσαι καλός άνθρωπος με ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο. Αλλλά περισσότερο χαίρομαι που με θεωρείς κλασσικό μαλάκα Έλληνα.
Να υποθέσω πως ανήκεις κι εσύ στους ανώνυμους κακομοίρηδες που μας γέμισαν χιούμορ με τα σχόλιά τους; Και κατανάλωσες φαιά ουσία για να τα γράψεις όλα αυτά; Εντάξει -να το δεχτώ. Αλλά σάλιο; Φτερνιζόσουν όσο έγραφες;
Υ.Γ.1.: Κοίτα μην κάψεις κανένα μουστάκι με τη τζιβάνα.
Υ.Γ.2: Όταν λες κιούσπες, εννοείς χούσπες;

proagelos είπε...

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η - Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η - Α Κ Ο Λ Ο Υ Θ Ε Ι - Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η - Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


=============================================================================================================
ΑΓΑΠΗΤΟΙ BLOGGERS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ (ώστε να το διαβάσουν και κάποιοι άλλοι), ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ SOS" ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΕΡΕΠΑ.
ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ, ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ: Λ.Δημοκρατίας & Μ.Μπότσαρη 2 - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Τ.Κ. 19300. Τηλ:210 5576487
=============================================================================================================


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μου είναι τα εξής:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΑΤΣΙΔΗΣ,
Δημιουργίας και Έβρου, Νεόκτιστα Ασπροπύργου Τ.Κ 19300 Αθήνα.
Τηλέφωνο οικίας: 210 5590118 Κινητό: 693 8925233
Ε-Mails: tsimatsidis@hotmail.com , tsimatsidis@mailbox.gr

Και κάποια λόγια για 'μένα για όσους προτίθενται να με ψηφίσουν και θα ήθελαν να γνωρίζουν περισσότερα...
Γεννήθηκα στο Αιγάλεω Αττικής στις 27 Απριλίου 1979, και ζω μέχρι σήμερα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου μαζί με τους γονείς μου, τον πατέρα μου Θανάση και την μητέρα μου Ασημίνα, την οποία υπεραγαπώ. Έχω δυο μεγαλύτερες αδελφές, την Βάσω και την Αθηνά, είμαι άγαμος και έχω τελειώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το 2001 υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό με την ειδικότητα του τηλεγραφητή Γ' στο πλοίο φαρικών αποστολών "Π/ΦΑ ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ" και στο κέντρο διαβιβάσεως σημάτων της μικτής μοίρας συνεργασίας ναυτικού - αεροπορίας "353 ΜΝΑΣ" στο αεροδρόμιο Ελευσίνας.
Τελείωσα το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο του Αιγάλεω με άριστα και έχω επίσης πιστοποιημένο δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης από τον ΟΕΕΚ για τις σπουδές μου στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ στον τομέα δημοσιογραφίας (συντάκτες- ρεπόρτερ). Οι τομείς εξειδίκευσης μου είναι η δημοσιογραφική έρευνα, σύνταξη κειμένων και η παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφονικών εκπομπών.
Ξέρω πολύ καλά Αγγλικά σε επίπεδο πτυχίου Lower και γερμανικά, έχω γνώσεις χειρισμού Η/Υ στο λειτουργικό σύστημα Office των Microsoft Windows και είμαι χρήστης και χειριστής των Internet Explorer και Netscape Communicator. Επίσης, λόγω επαγγελματικής εμπειρίας, γνωρίζω και την εφαρμογή eSiebel 2000.
Έχω συντάξει και παραδώσει σπουδαστική εργασία με τίτλο: " Τα Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα. Τηλεόραση - Ραδιόφωνο - Τύπος. Το σήμερα και το αύριο των Μ.Μ.Ε. . Παρουσίαση των μέσων." για την οποιά βραβεύτηκα, και έχω συμμετάσχει σε σπουδαστικά σεμινάρια του Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ με ομιλητές τους δημοσιογράφους Κώστα Τσαρούχα, Αιμίλιο Λιάτσο, Εύη Δεμίρη, Άρη Πορτοσάλτε, Μένιο Σακελλαρόπουλο, Αντώνη Λαγό, Νίκο Ευαγγελάτο και τον πολιτικό Προκόπη Παυλόπουλο.
Η εργασιακή μου προϋπηρεσία έχει να κάνει ως εξής:
1997-1999: - Εκφώνηση δελτίων ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ι.Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ, Skyrock 98fm & αρθρογράφηση δισκοκριτικής σε εφημερίδα της με σκοπό πρακτική εξάσκηση, για όλο το διάστημα των σπουδών μου.
1998-1999: - Επιμέλεια, παραγωγή, ηχοληψία και παρουσίαση μουσικών - ψυχαγωγικών εκπομπών στους ραδιοσταθμούς 2FM 105.3 Θριασίου Πεδίου και στη Δημοτική Ραδιοφωνία Ελευσίνας 98.15fm.
- Χειρισμός (operator) γραμμής εταιρείας υπηρεσιών τηλεηχοπληροφόρησης (audiotex), κατά τη διάρκεια παραγωγής και παρουσίασης εκπομπής στον ραδιοφωνικό σταθμό 2FM 105.3.
- Παρουσίαση, δημοσιογραφική και μουσική επιμέλεια σε νεανικό ενημερωτικό μαγκαζίνο του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας Της Ελλάδος 89.5 fm.
2001-2002: - Εργασία στην εταιρεία Απόλλων Α.Μ.Κ.Ε. ως αρθρογράφος και συντάκτης ύλης στις εφημερίδες Cosmopolis και Δημοτική Εκτροπή.
2002: - Ημιαπασχολούμενη εργασία ως χειριστής γραμμής (οperator) της εταιρείας υπηρεσιών τηλεηχοπληροφόρησης (audiotex) Panatel Hellas.
2002-2003: - Αρθρογράφηση ελεύθερων ρεπορτάζ στην εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος (ιδιοκτησίας Δημήτρη Ρίζου).
2003: - Σύνταξη, επιμέλεια κειμένων και παραγωγή δελτίων ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Κανάλι 10 (ιδιοκτησίας Γ.Τράγκα).
- Αρχισυνταξία και επιμέλεια ύλης στην εφημερίδα Εν Πειραιεί (εκδόσεων Β. Λαζαρίδη) καθώς και αρθρογράφηση στην εφημερίδα Δημοτικό Μέλλον και το περιοδικό Πειραιώς Γεύσεις, ιδιοκτησίας Πειραϊκών Μέσων Ενημέρωσης.
- Επιμέλεια ρεπορτάζ της εκπομπής «Η 7η Ημέρα» του καναλιού Seven, παραγωγής του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑ.Κ.Ο.Ε.)
2005-2006: - Συνεργασία με την εκδοτική εταιρεία " Πρότυπο Επικοινωνίας Ε.Π.Ε." για την έρευνα, καταγραφή και δημιουργία οδηγού περιπτέρων και την αρθρογράφηση κειμένων στο περιοδικό "Kiosk Magazine"
2006: - Συνεργασία με την δημοτική κίνηση "ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ SOS".
Ως επιμορφωτικές εμπειρίες θα μπορούσε να αναφέρει κανείς τις συμμετοχές μου στην διοργάνωση του "Ραδιομαραθώνιου ΄99", από την Ε.Ρ.Τ. και την Unicef, καθώς και στον "Τηλεμάραθώνιο για τα παιδιά του πολέμου" από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Επίσης συμμετείχα σε διημερίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με θέμα "Δορυφορική και καλωδιακή τηλεόραση - Συνδρομητικές υπηρεσίες", και ήμουν εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες "Αθήνα 2004" στο Βασικό Κέντρο Τύπου (M.P.C.), σε θέση βοηθού αίθουσας εργασίας δημοσιογράφωντων εγκαταστάσεων Μ.Μ.Ε. Ενώ το όνομα μου είναι ταυτισμένο με τη δημοσιογραφικό μου έργο στο διαδίκτιο.
Τα ενδιαφέροντά μου σχετίζονται με την συλλογή αρχιακού υλικού σχετικά με τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, την στιχουργική (ερασσιτεχνικά), την χρήση internet για λόγους αμφίδρομης επικοινωνίας και διασκέδασης και φυσικά την παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων.
=============================================================================================================

@@ είπε...

Γιατί κάποιοι κοιτάνε μπροστά και προχωράνε στη ζωή τους, ενώ κάποιοι άλλοι μενουν στάσιμοι στην ίδια τους τη μίζερη πραγματικοτητά!!!

Ανώνυμος είπε...

lisakste twra kargies - lisakste - pigainete na pieite kamia raki na sinerthete mpekrouliakes... aai

matherfacker είπε...

einai pikrh h zwh twn loosers.... yeeeees :-))

skatofatsa είπε...

ksanarthame!

atron είπε...

ΟΥΝΓΚ!

sorry_girl είπε...

Ρε παιδιά, πάλι τα ίδια;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και εις ανώτερα, άντε και βολευτής.

Γείτων είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γείτων είπε...

MBoy δημοσίευσα ένα σχόλιο διότι δεν κρατιόμουν, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ξεκινήσουν πάλι καυγάδες και βλέποντας ότι δεν είχε απαντήσει κανείς υπέθεσα (προφανώς εσφαλμένα) ότι αν το διέγραφα θα αποφεύγαμε τις τριβές. Δε θα το χα διαγράψει αν ήξερα ότι το έχετε ήδη δει και αν το έχεις κρατήσει κάπου μπορώ να το ξαναβάλω ή να βάλω ότι θυμάμαι απο αυτό. Σορρυ για την αναστάτωση, δεν ήθελα να προκαλέσω πρόβλημα

ναουμ είπε...

γιαυτο αλλη φορα μαγκα μου να κρατιεσαι πριν πιασεις το κλαβιε για να μη διαγραφεις κι απολογιεσαι μετα γιατι εσυ και η αλλη η πατσωλα ταρχηνισατε ολο το νταραβερι

Γείτων είπε...

Το πρώτο πράγμα που θα κάνω μολις χρειαστώ την άποψη σου είναι να έρθω να σου την ζητήσω. Μέχρι τότε καλά να περνας ναουμ

anti-sourfou είπε...

Εδώ μέσα πρέπει να πέσει καθάρισμα, να φύγει το σκαλιμέντο!

[ FcU ] είπε...

i$e pat$ola & to p$ilikatzdiko 8a kli$i

atron είπε...

ΟΥΝΓΚ!

atron είπε...

ΟΥΝΓΚ!

The Motorcycle boy είπε...

Δεύτερη δόση από τους γνωστούς μαλάκες. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ. Λοιπόν:
Μαλάκα που μπήκες σαν Προάγγελος, παίξε καλύτερα με το δικό σου πουλάκι, μην τραβάς τα ξένα.
@@ είσαι γενικόλογος και αοριστολόγος. Αν εννοείς οτι μένω κολλημένος στη δική μου μίζερη πραγματικότητα -δικαίωμά μου. Γιατί ασχολείσαι και γιατί ασχολούνται;
Ανώνυμε, έτσι όπως τα λες. Λυσσάτε που τα πίνουμε παρέα και εσείς είσαστε τόσο ανύπαρκτοι για να έρθετε μαζί μας. Θα πιούμε και στην υγεία σας σήμερα, όσο εσείς θα τον πίνετε μόνοι σας.
matherfucker συμφωνώ και μου αρέσει που έχεις αυτογνωσία.
skatofatsa ακόμα σε περιμένω να γαμήσεις. Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο μιας και είσαι κοτούλα και καραγκιοζάκος.
ναουμ, μην ασχολείσαι με τους φίλους μου και μην πετάγεσαι σαν την ψωλή του κόκορα. Δεν σε ρώτησε κανείς.
ψευτο-atron, το καταλάβαμε πως είσαι μαϊμού. Δεν χρειάζεται να το φωνάζεις συνέχεια.
fcu σαν εγκεφαλογράφημα πεθαμένου βγήκε το σχόλιό σου.

The Motorcycle boy είπε...

sorry, σε περίπτωση που δεν γελάσατε -τα παιδιά μας κάνουν τη χάρη να δώσουν και δεύτερη παράσταση μαλακίας. Κλαπ, κλαπ, κλαπ.
Πρέζα, εγώ βολευτής; Προτιμώ το βολεμένος.
Βρε Γείτων, δεν τρέχει τίποτα. Είναι οι γνωστοί μαλάκες που τους τσούζει η ύπαρξη του bloghood. Ξαναήρθαν γιατί πολύ τους χαλάει που είμαστε μια χαρά. Ξαναήρθαν μπας και καταφέρουν να τρομάξουν κανέναν με τις αηδίες τους -βλέπεις, δεν αντέχουν το οτι εμείς συναντιόμαστε και τα πίνουμε ενώ αυτοί ξύνονται μπροστά σε μια οθόνη ψάχνοντας λόγο ύπαρξης. Το σχόλιό σου ήταν καταπληκτικό. Το διάβασα στο μέιλ μου και με βοήθησε να απαντήσω στον αραχτό. Δεν χρειάζεται να το ξαναβάλεις και μη νομίζεις πως έφερες αναστάτωση. Οι μαλάκες θα μαλακίζονται όπως και να είχε. Γι' αυτό είναι και μαλάκες άλλωστε.
Anti-sourfou καθάρισμα έγινε. Αλλά στο bloghood. Γι' αυτό μάζεψα όλο το σκουπίδι εδώ και περιμένω τη σκουπιδιάρα.

Ανώνυμος είπε...

KOUFALES THN PARASKEYH 8A PAROYME THL 2103412252 STOU SKOUFIA KAI THA POYME OTI TOPO8ETHSAME EKRIKTIKO MIXANISMO THN PATISATE KOYFALES GIA ALLH MIA FORA THA SAS KANOUME ZHMIA 8A TO XALASUME TO GLENTI

WAIT & U'LL C...

OLA STH FORA είπε...

OLA STH FORA

KSEKINAEI SHMERA
TO NEO ePERIODIKO THS BLOGOSFAIRAS
ME OLA TA INSIDE NEWS
GIA AYTOYS POY THELOYN NA TA KSEROYN OLA
EDW KAI TORA

DIG IN!

OLA STH FORA είπε...

KORITSIA & AGORIA,
BEFORE U FELL IN LOVE WITH A BLOGGER,
PESTE MAS POIOS EINAI, NA SOU POUME PWS EINAI.

ZOURI: ASXHMOS, SEXISTHS, FTWXOS, MONOS

OLA STH FORA είπε...


KORITSIA & AGORIA,

BEFORE U FELL IN LOVE WITH A BLOGGER,
PESTE MAS POIOS EINAI, NA SAS POUME PWS EINAI.

EU-AGGELOS: SEXUALIKA ABGALTOS, SEXISTHS, KARABANAS=3.60, MONOS

OLA STH FORA είπε...


KORITSIA & AGORIA,

BEFORE U FELL IN LOVE WITH A BLOGGER,
PESTE MAS POIOS EINAI, NA SAS POUME PWS EINAI.

SOURFOU: LOOKS LIKE A MODEL, ACTS LIKE A CHILD(26), OU-DESMEYETAI, PICKY

OLA STH FORA είπε...


KORITSIA & AGORIA,

BEFORE U FELL IN LOVE WITH A BLOGGER,
PESTE MAS POIOS EINAI, NA SAS POUME PWS EINAI.

ROIDIS: KAPARWTHHKE APO ALLH (KINHTHEITE EKSYPNA)

OLA STH FORA είπε...


KORITSIA & AGORIA,

BEFORE U FELL IN LOVE WITH A BLOGGER,
PESTE MAS POIOS EINAI, NA SAS POUME PWS EINAI.

SIMOS: EMFANISIMOS, AYTARXIKOS, DHMOSIOGRAFISKOS, CHILDISH, MONOS

OLA STH FORA είπε...


KORITSIA & AGORIA,

BEFORE U FELL IN LOVE WITH A BLOGGER,
PESTE MAS POIOS EINAI, NA SAS POUME PWS EINAI.

DIVINE MITSAKOS: GO FOR HIM GIRLS

OLA STH FORA είπε...


KORITSIA & AGORIA,

BEFORE U FELL IN LOVE WITH A BLOGGER,
PESTE MAS POIOS EINAI, NA SAS POUME PWS EINAI.

ZERO: ASXHMOS, XWRISMENOS, APROBLEPTOS, MONOS

The Motorcycle boy είπε...

Βάλε και καμιά γυναίκα ρε! Από άντρηδες πήξαμε.

divine mitsakos είπε...

οχτώ χρόνια μετά τα διάβασα όλα
ζαλίστηκα

Δημοσίευση σχολίου

Άσε κάτι για το γκαρσόνι ρε!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Tomboy | Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που χωρίζουν τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες και οι άλλοι